Neman - Zhodino: A párharc, ami nem a gólokról szól!

2020-05-21
A fehérorosz bajnokság 10. fordulójának 2. meccse jön csütörtökön, a stabilan teljesítő Zhodino, a romokban lévő Nemant fogadja, és valószínűleg meg is veri.

Neman - Zhodino

Fehérorosz Vysshaya Liga - 10. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 alatt

Unibet odds: 1,54

Kezdés:  2020.05.21. 18:00

 

Érdekes csapat a Neman Grodno, a bajnokság elején tolta az unalmas meccseit, de legalább csordogáltak a pontok. Aztán az utolsó két találkozóján elindult a gólfesztivál útjára, aztán kapott két nagyobb pofont. Mondjuk a BATE elleni magyarázható, hisz a boriszovi együttes idén is bajnokesélyes, de a Ruh együttesétől négyet kapni, na az csúnya volt.

A Torpedo Zhodino ellentétben csütörtöki ellenfelével jól áll a tabellán. A 2. helyet foglalja el, ezt pedig egyértelműen a stabilitásának köszönheti. A Torpedo 9 forduló alatt összesen 5 gólt kapott, ez pedig nem semmi. Erős a zhodinói csapat, nem egyszerű feltörni.

Adott tehát egy kiesőjelölt, és egy jelenleg dobogós együttes, utóbbi ráadásul kemény védelemmel rendelkezik. A Neman az előző két meccsén gólzáporos találkozókat játszott, de azokból nagyon rosszul jött ki. Mese nincs, vissza kell térni az underezés útjára, sok-gólos meccsből ma sem jönne ki jól.

Egyébként ez a két csapat nem szokott adok-kapok meccsekbe bonyolódni. Az utolsó 10 mérkőzésükből 1 darab volt overes 2,5-ös gólhatár mellett! Az pedig külön fura, hogy még barátságos összecsapásokon sem szoktak gólokat lőni, utolsó 3 barátságos találkozójuk is underes volt a 2,5-ös line mellett. Tavaly Zhodinóban 1-0, Grodnóban 0-0 volt a végeredmény.

A Nemannak egy döntetlen is elfogadható eredmény lenne, és vélhetően erre rá is játszanak majd. A Zhodino védelme pedig átjátszhatatlan, defenzív csapat, amolyan fehérorosz Atletico, amely egy lőtt góllal is képes lehozni a 3 pontos találkozókat.

Mi más lenne a tippünk, mint a papírforma under.

Címkék: sportfogadás, tipp,