Nem veheti fel nyereményét, mert elírták a tb számát

2019-02-04
A marylandi MGM National Harbor kaszinó elnézést kért ügyfelétől, miután egyik alkalmazottja elírta a játékos társadalombiztosítási számát, és ezért nem kaphatja meg a nyerőgépen kipörgetett nyereményét.

 

Cynthia Obie elmesélte a FOX 5 DC-nek, hogy mikor odament a kasszához, hogy felvegye nyereményét, az alkalmazott egy számmal elütötte a társadalombiztosítási számát. A beírt tb szám egy olyan emberével egyezett, aki tartozik az államnak, így az MGM Resorts nem állíthat ki részére csekket. Az állam jogszabályai értelmében a kaszinó nem kísérelhet meg kiállítani ugyanarra a jackpotra még egy kifizetést.  

 

Tudunk erről a szerencsétlen hibáról, és megtettük a szükséges lépéseket, hogy segítsünk Ms Obie-nak a probléma orvoslásában.” – írta a National Harbor egy közleményben. „Ha megadja a szükséges azonosítókat a Maryland Szerencsejáték Hivatalnak, ki fogják fizetni a nyereményét. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt.”

 

 

Obie nem árulta el, hogy mennyit nyert pontosan, csak annyit tudni, hogy párezer dollárról van szó, de az MGM National Harbos ehelyett egyelőre csak egy 200 dolláros nyerőgép kreditet és ingyenes italokat adott neki.

 

Az ilyen, és ehhez hasonló gikszerek sajnos nem ritkák a világ kaszinóiban, az utóbbi időben is több példát láthattunk rájuk.

 

2017-ben egy New York-i nő hihette azt egy ideig, hogy megcsípett egy 43 millió dolláros jackpotot a Resots World-ben Queens-ben. A nyerőgép kijelzőjén ugyanis az állt, hogy 43.949.672,76 dollárt nyert, azonban mikor jelezte ezt a kaszinó alkalmazottainak, ők arról tájékoztatják, hogy a gép meghibásodott. A 43 millió dollár helyett végül egy ingyenes steak vacsorát és 2,25 dollárt kapott…

 

2018 őszén egy férfi a Scottsdale-ben, Arizonában üzemelő Talking Stick Resort and Casino-ban gondolhatta azt, hogy 50 ezer dollárt nyert, azonban a kaszinó képviselői azt mondták, hogy egy hibás izzó miatt tűnt csak úgy, hogy megütötte a főnyereményt, és csak 4000 dollárt kapott.

 

Címkék: kaszinó,