Nem is olyan rosszak Kanye West elnöki esélyei

2020-07-10
A rapper július 4-én jelentette be, hogy idén novemberben indul az amerikai elnökválasztáson –nem is lehetetlenül reménytelen a helyzete, mint az ember elsőre gondolná … legalábbis a fogadóirodák szerint.

 

Kim Kardashian 43 éves férje egy Twitter bejegyzésben adta hírül, hogy megpróbálja kiebrudalni Donald Trumpot a Fehér Házból. „Most meg kell valósítanunk Amerika ígéretét, bízva Istenben, egyesíteni víziónkat és felépíteni a jövőnket. Indulok az Egyesült Államok elnökségéért!  #2020VISION” – áll West bejegyzésében.

 

 

A Tesla milliárdos ura, Elon Musk villámgyorsan reagált az üzenetre „Teljes mértékben támogatlak!” írta. A két nagy párt elnökjelöltjei – a demokrata Joe Biden és a republikánus Donald Trump – mellett, függetlenként nehéz lesz labdába rúgnia, de azzal bizonyára sokak szemében jópontot szerzett, mikor bejelentette, hogy fizeti a közelmúltban rendőri túlkapás áldozatául lett George Floyd lányának jövőbeli főiskolai tandíját. 

 

Kanye West 2018-ban az Ovális Irodában (Andrew Harrer/Bloomberg)

 

Ha azt vesszük, hogy egy népszerű elmélet szerint Trump a közösségi médiának köszönhette megválasztását, West is jó alapokkal indulhat, hiszen az Instagrammon több mint 450 ezer, a Twitteren pedig közel 30 millió követője van. 

 

Az Unibetnél jelenleg West a harmadik legesélyesebb Hillary Clintonnal megosztva, Joe Biden és Donald Trump mögött. Ha esetleg a rapper lesz a Fehér Háza következő ura, a rá fogadók a pénzük 51-szeresét kapják vissza.  

 

Címkék: fogadás,