Mezőkövesd - Fehérvár: Csontzenétől hangos találkozóra számítunk

2020-05-23
Ki hitte volna, hogy magyar focinak ennyire tudunk majd örülni, márpedig most az a helyzet, hogy sokan már számoljuk visszafelé az órákat, mikor csap össze a Fradi a Lokival, és mikor kezdődik végre a két MK találkozó!

Mezőkövesd - MOL Fehérvár FC

Magyar Kupa elődöntő - első meccs

Online sportfogadás tipp: Szabálytalanságok száma 27,5 felett

22Bet odds: 1,90

Kezdés:  2020.05.23. 18:00

 

Szombaton 18 órai kezdettel rendezik a Magyar Kupa 2019/20-as kiírásának első elődöntőjét. A MOL Fehérvár FC Mezőkövesdre látogat, és játszik azért, hogy a MK fináléjába kerüljön, illetve olyan eredményt érjen el 'kövesden, amivel nyugodt szívvel utazik vissza Fehérvárra.

A Mezőkövesd pedig egész biztosan szeretné elkerülni a Vidi-gólt, ami mint tudjuk, oda-visszavágós párharcoknál nagyon fontos. Szóval a Mezőkövesd a 0-0-lal sokkal jobban jár, mint mondjuk egy közönségszórakoztató 2-2-vel.

Egyébként a gólfesztiváltól 'nem tartunk', két elég sűrű csapat, ráadásul azt is tudjuk, hogy egyik csapat sincs még csúcsformában. Nem volt ideális a felkészülés a kényszerszünet után, de darálni kell a meccseket, hisz ha nem így tennének, akkor összecsúszna két idény, az sem ideális.

Mi kemény meccsre számítunk, méghozzá nagyon keményre. Nem fogják kímélni egymást a felek. A Zsóry mestere Kuttor Attila egy kőkemény védő volt, és ahogy mondani szokás: amilyen focit játszott a mester, olyan focit játszik a csapata. Akad persze kivétel, Schaaf vagy Paco Jemez jó ellenpélda, de azért ezek tényleg kivételek. A Vidi mesterét Carillót kevésbé ismerjük, de azért a Vidit sokszor láthattuk, nem igazán játszik finom focit. A Vidi piszok kemény együttes, persze a finomságok is jellemzőek a csapatra, de az tény, hogy itt a csatárok és a középpályások is agresszívek a szónak a pozitív értelmében. Egy Elek, egy Pátkai ilyen meccseket nem hoz le lap nélkül, de Kokó is bármikor bárkinek olyat odapakol egyet bokára, hogy az ellenfél csillagokat lát. Huszti Szabi sem az a finomkodó srác, de ez nagyjából minden fehérvári játékosra elmondható.

Mivel a forma nagyjából olyan 80-85 %-os lehet -mondjuk ezt innen, kívülről-, így még inkább lesznek elkéesett szerelések, visszahúzások, mezráncigálások, meg sok test-test elleni ütközet. Kapóra jön nekünk a 22bet bő kínálata, ahol fogadhatunk szabálytalanságok számára (is). A mi tippünk, hogy szabálytalanságból látunk majd bőven, a 27,5 'szabálytalanság' felett opció 1.90-ért a mi tippünk erre az MK-elődöntőre. a találkozót egyébként Farkas Ádám játékvezető fújja, ő a lapoknak is jó barátja, szóval vélhetően egész színes kis meccset prezentál majd.

Októberben a két csapat bajnoki meccsét is ő fújta, 9 sárga lap volt a termés. Egyébként a Vidinek ebben a szezonban a Kupában is fújt meccset a Loki ellen, ott 12 sárga és egy piros lap jött össze. Ott a Vidi kezdőből Kovácsik kapuson kívül 3 mezőnyjátékos úszta meg lap nélkül, de ugye Nego ott két sárga mellett kapott egy pirosat is...

Ezekből azért látni, hogy nem várható itt finomság! A meccs ugyan zárt kapus, de ami nézők előtt szabálytalan, az ugyanúgy szabálytalan akkor is, ha nincsenek nézők.

Címkék: sportfogadás, tipp,