Meghan Markle több száz milliót nyert apjának a lottón

2019-02-08
Thomas Markle közel egymillió dollárt nyert a lottón a lányának köszönhetően.

 

Harry herceg apósára még akkoriban köszönt rá a szerencse, mikor Meghan, a majdani hercegné kilenc éves volt. A Hollywoodban világítási technikusként dolgozó Thomas Markle mai árfolyamon számolva 1 millió dollárt nyert a kaliforniai állami lottón 1990-ben.

 

A The Sun bulvárlap szerint Meghan szerepet játszott apja szerencséjében, hiszen a számok között, amikkel Thomas Markle játszott, ott voltak lánya születésnapjának (1981. augusztus 4.) számai is.

 

 

Andrew Morton, a „Meghan: A Hollywood Princess” című életrajzi könyv szerzője ezt írja a lottónyereményről: „Apját szerencse érte, ami azt jelentette, hogy nem kellett tovább olyan brutális időbeosztással dolgoznia. 1990-ben a férfi nyert a kaliforniai állami lottón, 750.000 dollárt zsebelt be öt számmal, köztük Meghan születésnapjának számaival.”

 

Morton azt is állítja a könyvben, hogy Thomas Markle ebből a nyereményből fizette Meghan magániskoláját, aminek a lány végülis a hollywoodi karrierjét, majd végső soron Harry-t is köszönhette.

 

 

Ugyan a pénz minden bizonnyal segített a majdani hercegnő felnevelésében, a The Sun szerint Thomas Markle a nyeremény nagy részét elvesztette, miután befektetett egy ékszer vállalkozásba, mely aztán befuccsolt, és végül 2016-ban csődöt jelentett.

 

141 millió eurós szupersorsolás az EuroMillions lottón pénteken

 

A 15. születésnapját ünneplő EuroMillions lottó február 1-én, pénteken tartotta meg idei évi első Szupersorsolásátmelynek garantált kiinduló jackpotja 120 millió euró volt. Mivel azóta senkinek sem sikerült eltalálnia az 5+2 nyerőszámot, a szuperjackpot halmozódásba kezdett.  A szabályok értelmében ugyanis, ha a Szupersoroláson senki sem nyer, a jackpot tovább halmozódik a következő EuroMillions sorsolásra. A főnyeremény összege a február 8-i, pénteki sorsoláson már 141 millió eurónál, azaz 44,8 milliárd forintnál jár. 

EuroMillions szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

Fogadás az EuroMillions számaira a Lottoland oldalán