Manchester City - Olympiakos: Alacsony line, kihasználjuk!

2020-11-03
A Man. City a bajnokságban elég döcögősen halad a BL-ben viszont hibátlan. A 100%-os mérlegét pedig valószínűleg nem az Olympiakos elleni hazai meccsen rontja le.

Manchester City - Olympiakos

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,76

Kezdés: 2020.11.03 21:00

 

Ha erre a párosításra nézünk, legyintünk egyet, és azt mondjuk: sima City. Vélhetően nem tévedünk, bár tutira nem lehet azt mondani, hogy 100%-os tipp. Már csak azért sem, mert a City szekere döcögősen halad a PL-ben. Igen ám, de már van de Bruyne, Sterling, Foden, azt meg el kell bírni, hogy épp Jesús és Agüero sem bevethető. Nincs igazi vérbeli kilences, de akár Foden, akár Ferran meg tudja oldani azt a posztot.

Nagyobb gond, hogy Fernandinho, Aké és Mendy sem bevethető, így az a védelem annyira nem tűnik acélosnak. Ugyanakkor lőttek az angolok három gólt a Porto és a Marseille ellen is, szóval elvileg a kapott gólnak is bele kell férnie.

A találkozót del Cerro vezeti, a spanyol sípmester pedig igencsak jó formában van, két kézzel szórja a lapokat. Hétvégén 10 lapot szórt ki a Bilbao - Sevilla bajnokin, előtte EL-meccsen fújt, a Young Boys - AS Roma találkozón is kipattintott 8 sárga lapot.

Ami a csapatokat illeti, a City nem durva együttes, de a taktikai foultok mindig a pakliban vannak, Gündogant, Rodrigót, Cancelót vagy Zinchenkót nem kell félteni. Az Olympiakos már 'koszosabb' együttes, ráadásul ott van például Valbuena, igazi kis méregzsák, forr körülötte a levegő. Olyan mini-Fekir, vagy az ellenfélnek, vagy magának generál lapot.

Megtévesztő lehet a görögök előző két BL-meccse, ahol mindössze 1-1 lapot kaptak, azért ez kuriózum a javából. Itt viszont szükség lesz a foultokra, ha értékelhető eredményt akarnak elérni, márpedig azt akarnak. Viszont a görög kontrákat a City szűrői is minden áron meg fogják akadályozni, ha lap árán, hát lap árán. Nem beszélve arról, hogy ha nem úgy menne a Citynek, ahogy elképzeltek, netán hátrányba kerülnek, frusztrálttá is válhatnak de Bruyne-ék.

Nézzük csak meg a City-Porto meccset, ahol a City 5 sárgát gyűjtött össze, hisz a Porto-kontrákkal meggyűlt a bajuk a hazaiaknak. Ezt a taktikát követheti az Olympiakos is, szóval itt nem csak a görögök, de a hazai spílerek is gyűjtögethetik a lapokat. 

Címkék: sportfogadás, tipp,