Man. United - Real Sociedad: Bealszanak-e a Vörös Ördögök?

2021-02-25
A Manchester United valószínűleg a múlt heti 4-0-ás győzelmével a párharcot elintézte, de azért a visszavágón sok minden előfordulhat.

Manchester United - Real Sociedad

Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 alatt

Unibet odds: 1,60

Kezdés: 2021.02.25. 21:00

 

A párharc nagyjából eldőlt, és annyira eldőltnek lehet tekinteni, hogy a unibet még egy 1.001-es szorzót sem képes adni a United továbbjutására. Magyarán, ha ezerszer lejátszanák a visszavágót, akkor sem jutna tovább a Sociedad ezen liga alapján, ami persze nem igaz, de az tény, az unibet így döntött.

Jó kérdés, melyik csapat mit akar a meccstől, akar-e egyáltalán valamelyik valamit. Az biztos, hogy vannak sérültek, vannak, illetve lesznek pihenőt kapó játékosok. Meg lehet tippelni a kezdőket, de sok értelme nincs, hisz itt tényleg rengeteg dolog bizonytalan.

Ugyanakkor, ha Solksjaer nagyon lebutítaná a csapatát, még kellemetlen meglepetés is érhetné. Nem ártana megrúgni korán a hazai gólt, hisz ott dőlne el véglegesen a párharc, mert onnantól zsinórban kéne hatot lőnie a Sociedadnak, az meg tényleg nincs benne a meccsben.

A találkozót a belga Visser vezeti, aki UEFA rendezvényeken elég komoly ütemben kezdte szórni a lapokat, csupa-csupa olyan meccset fújt, ahol záporoztak a lapok. Aztán jött egy Astana-CFR meccs, amit lehozott két sárgával, az volt a váltópont, mert manapság már inkább a kevés-lapos meccsek jellemzik. Például legutolsó EL-meccsén a Leicester-AEK találkozón mindössze 1 sárgát mutatott fel. Előtte a Young Boys - CSZKA-n 3 sárga villant, szóval Visser képes lapok nélkül meccseket lehozni.

A Man. United és a Sociedad nem sportszerűtlen együttesek. Ha jönnek is a lapok, akkor sokszor dumáért, taktikai foultért, de ez kb. egy lefutott párharc, nem kizárt, hogy egy barátságos meccset látunk, ahol mindkét fél a játékkal foglalkozik, talán látunk egy-két gólt is. Hogy ebbe a meccsbe, párharcba még tűz legyen, ahhoz csoda kéne.

Mindkét együttes inkább a következő bajnokijára koncentrál, a Sociedad a Madriddal találkozik, a United pedig a Chelsea-vel. Ez nem lesz egy durva találkozó, vélhetően Visser 1-2 lappal le tudja majd hozni.

Címkék: sportfogadás, tipp,