Mallorca - Osasuna: Csak keményen!

2023-03-31
Ha a liga 1. és 4. legkeményebb csapata találkozik, akkor a tipp adja magát. A Mallorca rendre szétrúgja ellenfeleit, de az Osasunát sem kell félteni.

Mallorca - Osasuna

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Szabálytalanságok száma 30.5 felett

Unibet odds: 1.79

Kezdés: 2023.03.31. 21:00

 

A LaLiga két kemény csapata feszül egymásnak péntek este, és mindkettő szépen kipihente magát. Akadnak páran, akik a válogatottaknál szerepeltek, de csapat szinten a Mallorca és az Osasuna is szépen rápihent, rákészült erre a találkozóra.

Éles meccset várunk, bár tény, egy remivel is előbbre jutna mindkettő. Viszont túl korán van még döntetlenekben gondolkodni, ráadásul még egy jó hajrával mindkét csapat beférhet mondjuk a Konferencia Liga mezőnyébe is. Más kérdés, hogy akar-e...

Ami tény, a Mallorca meccsenként 16,5-ös szabálytalankodik, az Osasuna 14,8-cat. Egyik sem kevés az első és a negyedik legtöbb liga szinten.

Diaz de Mera spori pedig elég szenzitív, és fújkál össze-vissza általában, ami nekünk csak jó. Itt pedig lesz alkalma a sípját fújkálni, mert 5-6 átadás után úgyis odalép, odarúg valaki a másiknak. Mindkét mester felfogása, hogy az ellenfél játékát tördelje. Nem véletlen, hogy rengeteg a foult a két csapat meccsein.

Az őszi találkozójukon 34 szabálytalanság volt, simán lehet, hogy ezt meg is ugorják a felek. Frissek, energikusak, akik nem voltak a válogatottaknál, akik meg voltak, azok azért fognak foultolni, mert kevésbé frissek. Jó kis tipp ez, mert ez valószínűleg nem a szép gólok, hanem a csúnya szabálytalanságok meccse lesz. 

Címkék: sportfogadás, tipp,