Magyarország U19 - Oroszország U19: A döntő a tét az U19-es női Eb-n

2019-07-19
Sokáig úgy tűnt, a torna két legnagyobb favoritja csak a döntőben találkozik, de az orosz lányok kikaptak a Hollandia elleni meccsen, így ez a párosítás már az elődöntőben összejött.

Magyarország u19 női - Oroszország u19 női

U19-es női kézilabda-Eb

 

Online sportfogadás tipp:  Oroszország +2,5 gól

Unibet odds: 1.89

Kezdés:  2019.07.19. 18:00

 

Oroszország magabiztosan nyerte a csoportját, Szlovénia ellen 36-ot, Szlovákia ellen 46-ot dobott. Macska egér játék volt mindkét meccsen, de a francia együttes sem tett keresztbe az oroszoknak. Ott is mindkét félidőt 3-3 góllal nyerték Maslováék, végül 30-24-nél állt meg a gólszámláló.

Magyarország sem tétlenkedett, Montenegró, Ausztria majd Spanyolország is fejet hajtott. Aztán a magyarok a 2. körben is folytatták a menetelést, Norvégia és Románia is a legyőzöttek közé került. Mindkét meccsnek az eleje volt nehezebb, de a hosszabb magyar pad kivégezte az ellenfeleket. Norvégia még 9-6 arányban vezetett is, aztán már a félidő 2. felére elfogyott. Aztán Tóthék bő előnyre tettek szert, a végjátékban a norvég nyitott védekezés kicsit segített az északiaknak, de addigra eldőlt a meccs. Románia is egy félidőt bírt, az első 30 percben csak eggyel voltunk jobbak a végére 10 lett közte.

Úgy tűnt, az oroszok sem lassítanak le, de a hollandok elleni 2. félidő rosszul sült el nekik, ki is kaptak. Aztán Dánia ellen 30-23-ra nyertek, maguknak is bizonyítottak, hogy a hollandok elleni találkozó csak kisiklás volt.

Nekünk még nem volt rossz meccsünk, az oroszoknak már igen. Bár igazából nekik is belefért, hisz az elődöntőjüket semmi sem veszélyeztette.

A magyar és az orosz u19-es csapatok a Junior Final4-ben találkoztak májusban. Ott finálét játszottak, és a magyarok 38-23 arányban nyertek. Ezek alapján pénteken sem kéne izgulni, de azért azt a tornát az oroszok a felkészülésnek szentelték, és nem is a legerősebb összeállításban szerepeltek. Ellenünk pedig semmit sem mutattak meg a taktikai repertoárból, ráadásul ott Maslova, talán a korosztály legjobbja minden túlzás nélkül nem is szerepelt.

Szóval előrehozott döntő ez, ráadásul az oroszok abban is különböznek eddigi ellenfeleinktől, hogy ott bizony a miénkhez hasonló mélységű a pad. Akárhogy is nézzük, ez nagyon szoros meccsnek tűnik. Egyértelműen a magyaroknak szurkolunk, de a value az oroszok +2,5 gólos hendije, amely 1.89-ces szorzóval fogadható az unibeten.

Címkék: sportfogadás, tipp,