Magyarország - Szlovákia: Az év meccse jön az év tippjével

2019-09-09
Sok helyen az év meccsének titulálják az esti, szlovákok elleni derbit. Valószínűleg tényleg ez lesz az év meccse, hisz a tét óriási.

Magyarország - Szlovákia

Online sportfogadás tipp: Magyarország büntetőlapjai 1,5 felett

Unibet odds: 1.50

Kezdés:  2019.09.05. 20:45

 

Magyarország a Groupama Arénában fogadja Szlovákiát hétfő este. A magyar válogatott 4 meccs után 9 ponttal a 2. helyen áll, Szlovákiától kikaptunk, a másik három meccsünket megnyertük. Szlovákia cudarabbul áll, mert minket megvertek meg az azerieket is), de kikaptak Wales-ben, és legutóbb otthon Horvátország ellen is.

A horvátok elleni hazai meccsük igazi horror volt, és igazából a 0-4 is jelzi, hogy az északi szomszédunk elég komolyan maga alatt volt. A horvátok lefocizták a szlovák csapatot Hamsikék -mondjuk ki nyugodtan- pocsékul játszottak. Csapatként nagyon rossz képet festett Szlovákia, szóval csöppet sem fura, hogy ennek a találkozónak a bukiknál mi vagyunk az esélyesei.

Ám az is fix, hogy Szlovákia belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba. Ahogy Hamsik is elmondta a sajtótájékoztatón, nekik egy mindent vagy semmit meccs. Ha kikapnak, akkor elszálltak. Az fix, hogy sokkal keményebb focit játszanak majd, sokkal nagyobb elánnal játszanak a Groupamában hétfőn, mint tették a horvátok ellen.

Mi is tudjuk, hogy mi a tét, ezért számíthatunk egy-két sárga lapra. Illetve 6-7 sárga lapra, hogy komolyra fordítsuk a szót. A találkozót a spanyol Lahoz vezeti, aki a szélsőségek embere. Néha nagyon sokat tűr, és alig-alig ad lapot, de amikor elkapja a gépszíj, 10-12 lapot is lazán kiszór. Nehéz elképzelni erről a magyar-szlovákról, hogy puha meccs lenne. Mi eleve kemény csapatnak számítunk, szóval kisebb csoda lenne, ha Lahoz mellett ezt a meccset két sárga alatt lehoznánk. Nem fogjuk, hisz a tét hatalmas. Ez nem babazsúr lesz, a szlovákok is apait-anyait beleadnak majd.

Az Unibet a hazai lapok száma 1,5 fölött opciót 1,50-es kezdő odds-szal tette ki, mi pedig nem húzzuk az időt, mert ez csökkenésnek indul hamarosan. Egy ilyen meccset nem lehet lehozni 3-4 sárga nélkül csapatonként.

Címkék: sportfogadás, tipp,