Man. City - Wolves: Nem egy átlagos párharc

2021-03-02
Ha a City és a Wolves találkozik, akkor valami mindig történik. Büntetők, piros lapok, öngólok, nem szürke meccsek, amiket ezek ketten összehoznak.

Man City - Wolves

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Man City labdabirtoklása %-ban 69,5 felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés: 2021.03.02. 21:00

 

A City a Wolverhampton nem tud olyan meccset játszani, amelyről utána ne beszélnénk. Valami mindig történik  két csapat találkozóján, amely aztán beszédtéma lesz. Íme, az 'események', a legutóbbi mérkőzések időben visszafelé:

  • büntető
  • piros lap és kihagyott büntető
  • 5 City-sárga
  • öngól és piros lap

Már eleve érdekesség az, hogy a City-nek igazi mumusa a Wolves, a Guardiola csapat utolsó 3 bajnoki meccséből kettőt is elveszített Traoréék ellen. Simán lehet, hogy a manchesteri együttes nem akármilyen szériáját megint a Wolves zárja le. A City 20 mérkőzés óta csak nyer, nyer és nyer. Minden sorozatban megállíthatatlan. Sokáig úgy tűnt, hogy a PL-éra legnyíltabb bajnoksága lehet az idei, aztán a Man. City zsinórban 14 bajnokit nyer, és már 12 pontos előnyt épített fel a városi rivális Man. Uniteddel szemben.

Papíron nem bajnok a City, gyakorlatilag idő kérdése. Ami a Wolves-t illeti, a 12. pozícióban találjuk, ott a semmi közepén. Ahhoz most gyenge hogy az EL-ért küzdjön. Eleve olyan csapatok csúszhatnak le a BL-ről, mint a Tottanham vagy a Liverool, szóval hozott érdekes dolgokat ez az idény (is).Ahhoz meg túl erős csapat, hogy kiessen, így különösebb célja ezzel az idénnyel nem lehet a portugál mesternek. Le kell hozni a szezont minél jobb pozícióban, és tervezni a jövőt.

Épp ezért a Farkasok veszélyesek, és ez a párharc azért magában hordozza a váratlanságot, mindig faktor, rendre történik valami, ami vagy megbontja a várt egyensúlyt, vagy lehoz egy jó szorzót, mert a piros lap, a büntető vagy az öngól azért rendre jól fizet.

A mi tippünk, hogy a meccset a Guardiola-csapat tartja kézben. Ez nem hír, ez általában így van. Itt, ha mondjuk egy piros lap nem borítja fel az egyensúlyt, akkor a City hozza a minimum 70%-ot labdabirtoklásban. Nem meglepő, hogy a Man. city birtokolja a legtöbbet a lasztit, míg a Wolvesnek nincs szüksége a bogyóra, ezen a találkozón is a kontrákra épít. 

Az utolsó két találkozón, amikor egymás ellen játszottak, és a City volt a pályaválasztó, akkor mind a két alkalommal 76%-ban a hazai csapatnál volt a labda. Ebből egyet nyert a Man. City, egyet elveszített, ebből is látszik, bármi az eredmény, a labda Gündoganéknál van. Most is náluk lesz.

Címkék: sportfogadás, tipp,