Kispest - MTK: Ha ott folytatják...

2020-05-26
Az MTK mezőnyben nem picit múlta fölül a Honvédot a Magyar Kupa elődöntőjének odavágóján, viszont gólt nem lőtt. Maradt a 0-0, így mindkét csapat joggal bizakodhat még a visszavágó előtt

Honvéd - MTK

Online sportfogadás tipp: MTK kaput eltaláló lövései 4,5 felett

22Bet odds: 1,88

Kezdés:  2020.05.26. 21:00

 

Ismét a 22bet irodát hívjuk segítségül egy jó tipp erejéig. A bő kínálat lehetőséget ad a kutatásra, és aki keres, az talál. Az odavágón bár 0-0 született, azért az MTK sokat melózott a gólért. A védekezésről híres Kispest állta a sarat, és bár a védekezés nem a foci legszebb része, azért az nem semmi, hogy az ellenfél 30-szor lő egy meccsen, és nem kap gólt a csapat. Tény, a 30 löketből csak 10 találta el konkrétan a kaput, de ez is soknak számít. Ez a 30 lövés egy olyan szám, ami brutális. Egy átlag meccsen ez két csapattól szokott összejönni, az MTK egymaga 30-szor kísérletezett.

Bár az MTK a másodosztályban szerepelt idén, jövőre már az élvonalban vitézkedik. A játékosok jobb fizikai állapotban voltak, a német mester alaposan felkészítette ezeket a srácokat az elődöntőre. A Kispestnél a játékosok nem voltak jó állapotban, látszott a rozsda. A 3 belső védős rendszerről 4 védősre állította át Pisont a csapatot, ez sem működött. Szintén nem tett jót a Kispest egységének, hogy sokféle náció képviseltette magát a kezdőben, sokkal nehezebb a kommunikáció a pályán, mint az MTK-nál, ahol csak magyar srácok fociztak. Az MTK-nál mindig jól működött az utánpótlás nevelés, ráadásul olyan labdarúgók is ott vannak most, mint Kanta, Bognár vagy Lencse, akik a rutint képviselik.

Ha az odavágón 30-szor lőtt az MTK, megteheti kedden is. Nekünk minimum 5 kaput eltaláló lövés már elég, és erre nagyon jó esély van. Jó focit játszik az MTK, szemre is tetszetős, és fizikálisan is jobb most, mint a Kispest. Semleges pályán, Felcsúton játszanak, közönség egyébként sem lenne, szintén az MTK-t segíti. Ráadásul Schönék az első meccs után tutira úgy vélik, hogy ha ott eljutottak 30 lövésig, akkor eljuthatnak most is. Aztán csak egy picit kell több szerencse vagy pontosság, máris ott van 1-2 gól. Ráadásul Lanzafaméék idegenben nem lőttek gólt, az MTK még lőhet, szóval minden olyan iksz, ahol vannak gólok, az az MTK továbbjutását jeleni. Szóval a két csapat ott folytathatja, ahol hétvégén abbahagyta. Az MTK építkezik majd, a Kispest pedig amihez a legjobban ért, próbál majd rombolni.

Címkék: sportfogadás, tipp,