Lottoland – lottózás szelvény nélkül!

2016-05-16
A már magyarul is elérhető szolgáltatónál a hagyományostól eltérő módon, szelvény nélkül, a lottószámokra való fogadással lehet játszani a világ számos lottóján.

 

A 2 milliós felhasználói táborral rendelkező, gibraltári székhelyű Lottoland újfajta megközelítéssel kínál lehetőséget a nagy nemzetközi lottókon való játékra: nem a fizikális lottószelvények beszerzőjeként és közvetítőjeként működik, mint például a theLotter, hanem tulajdonképpen inkább fogadóirodaként üzemel, ahol fogadni lehet az egyes lottósorsolások nyerőszámaira

 

A társaság működését biztosítócégek fedezik, tehát ha a Lottoland ügyfele eltalálja az adott lottójáték kisorsolt nyerőszámait, tehát úgymond megnyeri a játék jackpotját, a Lottoland a biztosításból fedezi a nyeremény kifizetését. A játékos tehát nem a hivatalos lottójáték jackpotját kapja meg (mivel nem is számít lottónyertesnek az adott játékot üzemeltető lottótársaságnál, hiszen nincs szelvénye a sorsolásra), hanem az annak megfelelő összeget, melyet a Lottoland a biztosításokból fedez.

 

Az oldalon ettől függetlenül ugyanúgy lehet játszani a különböző nagy lottójátékokon, mint a többi online lottózóban, ráadásul a Lottoland számos extra funkcióval (dupla jackpot, számvédelem, stb) fűszerezi a játékélményt.

 

Mi szól mellette?

Olcsóbban lehet játszani a nagy nemzetközi lottókon, mint valódi lottószelvénnyel.

Online, magyar nyelvű kaparós sorsjegyek széles kínálata

Duplajackpot, előfizetési lehetőség, és rendszeres kedvezmények

Egy jackpot esetén nem kell attól tartani, hogy személyesen meg kell jelenni a jackpot átvételére, és esetleg még a nyilvánosságot is vállalni kell.

Hasonlóan az állami lottótársaságokhoz, a profit egy részéből a Lottoland számos jótékonysági célt támogat. 

 

Mi szól ellene?

A játékos nem számíthat a nagy állami lottótársaságok megbízhatóságára, a biztosítótársaság illetve egy magáncég kezében van az esetleges jackpot.