Liverpool - Arsenal: Nem kell sok lövés, csak pontos legyen!

2020-09-28
A 'pool és az Arsenal is megnyerte első két meccsét a bajnokságban. Hétfő este azonban 100%-os mérlegét csak egyikőjük őrizheti meg!

Liverpool - Arsenal

Premier League - 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Arsenal kaput eltaláló lövései 2,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés: 2020.09.28. 21:00

 

A Liverpool-Arsenal párharc mindig csemege, és nagyon ritka, hogy nem játszanak gólgazdag meccset. A legutóbbi Community Shielden, vagy nevezzük angol Szuperkupának csak 1-1-es döntetlent játszott a két együttes, de az csak félig-meddig tétmeccs, az edzők sokkal inkább tekintik a felkészülés részének.

Bajnoki meccseken viszont alaposan megszórják egymást. Az utolsó 4 idényben egy találkozó volt a nyolcból, amikor nem született minimum 3 gól. Ennek a 8 meccsen a gólátlaga 4,5-ös, magyarán meccsenként átlagban 4,5 gól születik.

A két együttes párharcát ezekben az években a Liverpool dominálja. Legutóbbi bajnoki meccsüket az Arsenal nyerte, de a Liverpool ott már bajnokként lépett pályára. Itt most erről szó sincs.

A Vörösöknél Matip és Henderson nem bevethető, az Ágyúsoknál talán Mustafit lehet kiemelni azon sérültek közül, akik talán kezdenének, ha tehetnék. Szóval olyan nagy probléma sérültek terén egyik oldalon sincs.

Az Arsenal Magalhes-szel, Tierneyvel és David Luizzal áll fel, a széleken még Bellerin és Saka biztosít. Ceballos és Xhaka biztosít, elöl pedig Willian, Aubameyang és Lacazette játszik. A Liverpoolnál a megszokott kezdő, kivéve talán a friss igazolást, Thiagót, aki a középpályán helyet követel magának a Liverpoolban is.

Az unibet kínálatában böngészve találtunk is egy 'egészséges' tippet. Az Arsenal kaput eltaláló lövéseinek száma 2,5 fölé megy. Ez a csapat most eléggé egyben van, és a felállást elnézve vagy támadni fog, vagy védekezni. Labdaszerzés után Aubameyangék indulnak a kontrával és gyors, egy-fázisú támadásokkal operálnak majd az Ágyúsok. A Liverpool a Leeds ellen kapott három gólt, a Chelsea pedig úgy is összehozta a 3 kaput eltaláló lövést, hogy a 2. félidőben végig emberhátrányban játszott.

Címkék: sportfogadás, tipp,