Levante - Bilbao: Csak előre!

2021-02-26
Ha a tabellára nézünk, két olyan csapatot látunk, melyeknek felfelé vezet az útja. Kieséstől nem kell tartani, így jó esélyt látunk rá, hogy ez a pénteki meccs szórakoztató focit hoz.

Levante - Athletic Bilbao

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2 felett AH

Unibet odds: 1,52

Kezdés: 2021.02.26. 21:00

 

Két középcsapat feszül egymásnak pénteken, melyek formák alapján teljesen egálban vannak: A mérleg 2-2-1 az elmúlt öt bajnokin, de tényleg pozitív mindkét együttes, hisz nincs miért aggódni. A Levatne remek meccseket játszott az Atletico ellen, két mérkőzésen 4 pontot vett el a bajnokaspiránstól, míg a Bilbao Marcelino irányítása alatt szintén hasít, szinte verhetetlen.

Szóval két olyan együttes, ahol pozitívak az energiák, lehet menetelni előre. Még akár a top6 sem elérhetetlen, meg lehet csípni az EL-indulást érő pozíciók valamelyikét, de e két csapat a március elején a Copa del Rey-ben is összecsap. Ott az első meccs 1-1 lett, tehát semmi sem dőlt el.

A Levante eleve egy offenzív csapat, bár való igaz, hogy idén jobban ügyel a védekezésre, de alapvetően támadó szellemű együttes. Marcelinóval a Bilbao is jobb focit játszik, például csak a közelmúltat nézve a Getafének 5 gólt vágott, ami szinte csoda, ismerve a Geta stílusát, de a Cádíznak is vágott négyet, egyébként pedig 1-2 gólt szinte mindig lő, mióta edzőváltás történt.

Ebből kiindulva a 2 gól felett AH opciót néztük ki erre a találkozóra, amely 1,52-es szorzóval fizet. Mindkét csapatban vannak gólok, jó a forma, jók az energiák, a támadók mindkét oldalon szórják a gólokat, épp ezért fogadunk mi overre.

Címkék: sportfogadás, tipp,