Kuba-Szlovénia: Rizóék ismét megkapják a magukét

2019-12-04
Kuba eddig három meccsen 144 gólt kapott, nem valószínű, hogy a szlovének ellen megússzák az újabb pofont.

Kuba - Szlovénia

Online sportfogadás tipp: Szlovénia góljai 40,5 felett

Unibet odds: 1.83

Kezdés: 2019.12.04. 07:00

 

Kuba megtapasztalja ezen a vb-n, milyen a világelit ellen játszani. Eddigi három meccsén 144 gólt kapott, átlagban 48 gólt szedett be a közép-amerikai együttes. Kubának nem a védekezés az erőssége, ez már az első, Norvégia elleni találkozón kiderült. Aztán Szerbia és Hollandia is jól megszórta Rizóékat, de ez sem volt meglepetés.

Kuba játszani jött a vb-re, és játszik is. A kapott gólok nem igazán zavarják, ha nem kapna meccsenként 48 gólt átlagban, a dobott gólokkal nem is lenne akkora baj. Például a szerbek ellen 27-gólt szórt Kuba, azzal már sokszor bőven meccset lehet nyerni itt a vb-n is.

Szlovánia sem fogja kímélni ellenfelét, ráadásul a szlovénok számára még bőven téttel bír a meccs. Grosék szeretnek gyorsan játszani, Kuba sem szórakozik sokat, így ezen a meccsen is lüktető tempóra, sok lövésre, sok gólra számítunk. A közép-amerikai együttes sok labdát el is szór, szóval gyors indításból lőtt gólokkal is bátran számolhatunk szlovén részről.

Gros talán a gólkirálynői címet is megcélozza, Stanko sem áll rosszul, és egy ilyen meccsen egy Gros kaliberű lövő játékos, ha kellő játékpercet kap, bőven 10 gól fölött termelhet. Annak ellenére szavazunk mi bizalmat ennek a tippnek, hogy Gros-ék hatodikán már a Szerbia elleni ki-ki meccshez állnak oda. Az a szerb-szlovén találkozó igazán parázs összecsapásnak tűnik, nagyon könnyen előfordulhat, hogy annak a meccsnek a győztese továbbjut, a vesztes helyosztókon folytatja.

Visszatérve a tippre, Céspedesék az előző, hollandok elleni meccsükön úgy elfáradtak, hogy a 2. félidőben majdnem percenként kaptak gólt. Malesteinék 29-ig jutottak csak a 2. játékrészben, ez általában egy meccsen szokott összejönni egy átlag kézilabda meccsen.

Kuba ellen egy komolyabb európai csapat akkor dob gólt, amikor akar. Márpedig Szlovénia komoly csapat, gólt szerezni pedig jó érzés. A szlovén lányok minél többször át akarják élni a gólszerzés örömét, ráadásul hasonló meccseken az edzők a fontosabb találkozókon kevesebb lehetőséget kapó játékosokat is pályára küldik, akik ilyenkor nagy elánnal, sok játékkedvvel lépnek pályára. A tippünk, hogy Kuba 41 kapott gól alatt nem fogja megúszni Szlovénia ellen (sem).

Címkék: sportfogadás, tipp,