Koszovó-Anglia: Örömfoci Pristhinából

2019-11-17
Koszovó nem volt messze a bravúrtól, de a csehek elleni 2-1-es vereséggel biztossá vált, hogy a selejtezőből nem juthat ki az Eb-re. Az angolok elleni meccsen lehet gurigázni egy jót, tét már Sanchóék vállát sem nyomja

Koszovó - Anglia

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,60

Kezdés:  2019.11.17. 18:00

 

Az egész Eb-selejtező-sorozat egyik, ha nem a legjobb meccse volt az Anglia-Koszovó találkozó. Berisha és Muriqi kooperációjából Koszovó már az első percben gólt lőtt Anglia ellen, aztán Sanchóék felébredtek, és félidőig ötöt vágtak Koszovónak. De még nem volt vége, Muruqiék a 2. játékrészben két gólt vágtak röpke 10 perc alatt, viszont a 2. játékrészben az angolok már inkább visszaálltak, és a vége felé csak arra vigyáztak, ne adják el a labdát. Született 8 gól 5-3-as elosztásban, ha most csak a fele összejön, nekünk már az is elég.

Koszovónak az utolsó előtti kör végéig reális esélye volt továbbjutni, ami végül nem jött össze, de büszkék lehetnek magukra. Anglia pedig a csehek elleni kisiklást kivéve hozta a kötelezőket, ráadásul ontotta a gólokat. Legutóbb Montenegró ellen hetet vágott. Anglia egyébként mind a hét a selejtezős meccsén született minimum 3 gól, reméljük, hogy ezzel a hagyománnyal nem most szakítanak.

Sőt Sterlingék egyedül a csehek elleni meccsen nem lőtték meg a minimum 3 góljukat. Koszovóban az angolok vélhetően játszanak egy jót, és ez lehet a célja a hazai csapatnak is. Nem számítunk durva meccsre, aligha fogják szétrúgni egymást egy tét nélküli találkozón.

A mi tippünk, hogy Nuhiuék ismét gólokat akarnak lőni, ha idegenben három összejött, otthon is összejöhet egy-két dugó. Sterlingék pedig fickándozhatnak, ráadásul most a kapott góltól sem kell tartani, igazából nem dől össze a világ, ha Pickford benyel egy-két találatot, vagy hoz valami elképesztő őrültséget, ami egyébként is jellemző rá. A két csapat Anglia meccsén is volt öngól, büntetők, szóval mozgalmas mérkőzés volt. Reméljük, ez a pristhinai is a gólokról, a szép megoldásokról marad emlékezetes.

Címkék: sportfogadás, tipp,