Szerinted milyen idő lesz holnap Brisbane-ben?

2020-03-26
A COVID-19 megjelenése felzaklatta az életünket. Mindenre kihat, így a hobbinkra, a sportfogadásra is. Mivel kedvenc ligáink szünetelnek, az alternatív fogadási opciókra elég könnyen rá lehet bukkanni.

Milyen idő lesz Brisbane-ben március 27-én?

Nem vicc, ez a kérdés. Ez a kérdés, amire meg kell találni a választ, és aztán a pénzünket a helyes opcióra tenni.

Egy átlagos napon, amikor több száz, vagy akár több ezer sportesemény közül választhatunk, nem igazán jut eszünkbe arra fogadni, hogy a következő nap milyen idő lesz Ausztrália városaiban. Most viszont nagyon is eszünkbe jut, ráadásul komolyan gondoljuk. Már amennyire lehet...

Az Unibetnél a sportesemények mellett több dologra is lehet fogadni, és ilyen 'dolog' az időjárás is. A briteknél hagyománya van ennek is, de a britek amúgy is szeretnek szó szerint mindenre fogadásokat kötni. Például a Paddypower nevű bukméker iroda szokott egészen extrém opciókkal előrukkolni. Bizonyára a meccs közben a kispad mellett pitét fogyasztó kapusra mindannyian emlékszünk, de ez csak egy eset a sok közül.

A királyi családra, a TV-show-kra, meg rengeteg dologra lehet fogadni, míg mi magyarok inkább a fogadást a sporttal azonosítjuk.

De vissza Brisbane-be! Ausztráliának a kontinens méretű országnak 6 tagállama van, melyek közül Queensland az egyik. Minden tagállamnak van fővárosa, Queensland fővárosa Brisbane, ami a nyugati parton található. Fogadni egyébként nem csak Queensland fővárosára lehet, hanem a többi tagállam fővárosára is, valamint a két territórium fővárosára, Darwinra és Canberrára is.

Unibet--->Egyéb Nem sport kategória--->Ausztrália--->27th March Capital City Maximum Temperatures

 

Hány Celsius fok lesz március 27-énn Brisbane-ben?

  • 26,7 Celsius foknál több @ 1.87
  • 26,7 Celsius foknál kevesebb @ 1.87

 

Mi egyik meteorológiai oldalnak sem csinálunk reklámot (nem mintha számítana), de ha beütjük a keresőbe, hogy 'Brisbane weather forecast', jópár oldalt kidob, ahol lehet tájékozódni. Ezeket nem árt összehasonlítani, melyik mit jósol, aztán kereshetünk radarképeket, előrejelzéseket, megvizsgálhatjuk ez előző napokat, melegszik-e az időjárás, vagy épp ellenkezőleg, szóval kicsit olyan, mintha két focicsapatot elemeznénk.

Biztosan akadnak köztünk páran, akik szerint az időjárásra való fogadásnak semmi értelme, vagy minimum bohóckodás, de ha jobban belegondolunk, nem akkora butaság, és van oldal, mint a betonweather, amely erre specializálódott.

 

Bunda kizárva

Aztán, ha még jobban belegondolunk, az időjárásra való fogadásnak van még egy előnye: Az időjárást nem fogják megbundázni. Amíg a sporteseményeknél elemezhetünk mi akármennyit, ha később a meccset bundázzák, nincs mit tenni, 'le kell nyelni a békát'. Ráadásul, ha figyelgetjük most a sporteseményeket, azért bőven látunk furcsaságokat. Pl. itt a fehérorosz élvonal, amely még nem is egy nívótlan valami, össze-vissza vannak bundázva a meccsek. Akár barátságos, akár tétmeccsek, nem ritka manapság 4-5 büntető egy meccsen, vagy egy csapattól 5 perc alatt mondjuk 4 gól, és akár 5 perc alatt 3 gólos hátrányból való fordítás. Persze a bunda sem feltétlenül rossz, ha kiszagoljuk, de ha a fair play szellemében hiszünk, akkor az 'időjárásban bízhatunk'. Azt nem nagyon lehet megbundázni, itt vagy lesz 26,7 Celsius foknál több, vagy sem.

Persze kell egyfajta vonzalom, meg nem valószínű, hogy akkora adrenalin-löketet ad, mintha egy BL-meccsre, vagy kedvenc csapatunk bajnokijára fogadnánk, de ezekben a napokban, amikor a sportesemények száma ennyire drasztikusan lecsökkent, simán el lehet vele szórakozni. Ráadásul, ha jól csináljuk, akár bevételi forrás is lehet.

A mi tippünk egyébként, hogy Brisbane-ben, március 27-én a napi legmagasabb hőmérséklet 26,7 Celsius fok fölé kúszik, van, ahol 27,5-öt is jósolnak, de a legtöbb helyen a 27 Celsius fokot minden előrejelzéssel foglalkozó portál vállalja. Mi is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,