Kamerun - Új-Zéland: A továbbjutás a tét

2019-06-20
Az E csoportból Kanada és Hollandia már továbbjutott, de valószínű, hogy a 3. körben a Kamerun - Új-Zéland meccs győztese is ott lesz a top16 között

Kamerun - Új-Zéland

Női foci vb- 3. csoportkör

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,73

Kezdés:  2019.06.20. 18:00

 

Az E csoportban Kanada és Hollandia mindkét meccsét megnyerte, egymás ellen döntenek a csoportelsőségről. Sokkal érdekesebb viszont a Kamerun-Új-Zéland meccs, ahol mindkét együttes célja a győzelem lesz. A győztes továbbléphet, ha minden jól alakul, a vesztes lógó orral csomagolhat, és indulhat haza.

Kamerun annyival van előnyösebb helyzetben, hogy van egy lőtt gólja. Ha nyer, akkor mindenképpen lesz még egy. Ugye ha 1-0-ra nyer, akkor 2 lőtt gólja lesz és négy kapott, ez esetben a pontok, a lőtt és kapott gólok száma ugyanaz lesz, mint Nigériának. Ha ez összejönne, kialakulna, akkor a két csapat között a fair play pontok döntenének, azaz a szabályosabban játsszó, kevesebb lapot gyűjtő csapat lépne tovább.

Új-Zéland számára is nyerni kell a továbbjutáshoz, és Ercegék számára is elég lehet az egy gólos siker, de mindenképp ki kell várni, hogy majd a Chile-thaiföld meccsen kedvező eredmény alakuljon ki.

A tippünk, hogy a feszültség a tetőfokon lesz. Kamerun Kanada ellen 2, Hollandia ellen 3 sárgát kapott. Az Új-Zélandi lányok eddig nem kaptak lapot a tornán, ami szép, de nem is szereztek pontot. Az már nem szép, és hiába szabályosak, ha nem nyernek. Kamerun nem egy finom csapat, csípnek, vágnak, rúgnak, harapnak a lányok, keményen, néha durván játszanak. Új-Zéland hölgyeinek 'fel kell kötni a gatyát', ha itt nyerni akarnak, márpedig mi mást akarnának. Kamerunt finom focival, labdatologatással nem lehet megverni. Átlag női mecshez képest itt sok lesz a kontakt, és sok lesz a szabálytalan kontakt is.

A FIFA ezért elég rutinos játékvezető hölgyre bízta a meccset, hisz az ukrán hölgy, Kateryna Monzul például az előző vb-n a döntőt vezethette. Szóval nem egy nevenincs, rutintalan hölgy fújja majd a sípot. Neki is észnél kell majd lenni, mert itt lesz dolga bőven. Két meglehetősen fizikális csapat, és bár eddig Új-Zéland itt 2019-ben nem kapott sárgát sem, most a piros sem kizárt, a győzelem érdekében mindent be kell majd vetni!

Címkék: sportfogadás, tipp,