Inter - Barcelona: Mennyire lesz lyukas a katalán védelem?

2022-10-04
Az Inter és a Barca egymás elleni meccsei kiemelten fontosak, hisz a Bayern fix továbbjutónak tűnik, a Plzen fix kiesőnek. A második, még továbbjutást érő pozíciót mindkét klub szeretné megkaparintani.

Inter - FC Barcelona

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,56

Kezdés: 2022.10.04. 21:00

 

A C csoportban egyelőre nem túl bonyolult a helyzet. Minden meccsen jött a papírforma, a Bayern megverte a két legfőbb riválisát, a Plzen pedig pont nélkül áll az utolsó helyen. Mivel a Plzen Münchenbe látogat, így marad is pont nélkül (csoda lenne, ha nem így lenne...), a Barca és az Inter pedig egymás közt dönti el, hogy melyikük erősebb ezekben a napokban, hetekben.

Ez nem is lett volna annyira bonyolult kérdés, ha nem sérül meg Araujó és Koundé, valamint nem dől ki Bellerin. Így viszont Xavi csapatából kiesett a két kezdő belső védő, és az egy szem jobb oldali védő. Bellerint alapesetben pont Koundé vagy Araujó helyettesíti, de egyikük sincs. A Mallorca ellen Baldé húzódott át jobb oldalra, és Alba játszott eredeti helyén, de picit más kaliber az Inter, és más a Mallorca.

Szóval, bár a Nerazzurri nincs kirobbanó formában, mindenképp ki kellene használni, hogy a katalán védelem foghíjas. Sőt de Jong sem játszik sérülés miatt, így a középpálya összetétele sem lesz ideális. Bár, ha Kessie valamelyik stadiont ismeri, akkor az a San Siro, és az Intert is jobban ismeri, mint a Barca játékosai.

Az Inter tehát lőhet gólt, ha hazai pályán nem lő, valószínűleg kikap. Kikap, mert a Barca eléggé orrnehéz, elöl Memphis kivételével mindenki bevethető, de Depay eleve nem számít fix kezdőnek jelenleg Xavinál. Lewandowski viszont igen, és Lewa lövi is a gólokat becsülettel. Raphinha, Dembélé és Fati triója közül kettő támogatja őt szélekről, Pedri pedig osztogatja majd a zsugát az elöl játszóknak. Elöl a Barca 'meg van', a gondok hátul lehetnek.

Lukaku nem játszik a hazaiaknál, de Lautaro összekapja magát és belead mindent. Éktársát, Dzekót sem kell félteni. Az Internek muszáj bátor focit tolni, támadni a Barca védelmét, hibára késztetni a hátul játszókat, mert most sebezhető a katalán együttes.

A mi tippünk, hogy mindkét együttestől látunk gólt, vagy akár gólokat. Az Inter védelme is sebezhető, jobb csapatok minimum kettőt vágtak a Nerrazzurinak ebben az idényben. A Blaugrana pedig bár sokkal stabilabb, mint az előző idény ezen szakaszában, Koundé és Araujó nélkül azért kapott gól nélkül lehozni a meccset Milánóban, az kevésbé valószínű.

Címkék: sportfogadás, tipp,