Hét év alatt két milliárdos lottófőnyereményt is bezsebelt egy férfi

2020-10-16
Raymond Lillington csak hitetlenkedve bámulta a szelvényét, mikor rájött, hogy ismét milliókat nyert a lottón.

 

“Azt gondoltam ’Úristen, ez nem lehet valóságos’” – mesélte a riportereknek a férfi, miután feleségével, Gaye-jel karöltve felvette a kanadai Lotto 6/49 17,4 millió dolláros, azaz úgy 5,5 milliárd forintos nyereményét. „Úgyhogy azt mondtam Gaye-nek: ’Megint mi!’, ő pedig azt kérdezte ’Mi? . Mire én ’Megint mi!’”

 

Lillington mostani nyereménye a valaha volt második legnagyobb lottónyeremény Új-Skóciában, a harmadik legnagyobb pedig szintén az ő általa, 2013-ban megnyert 3,2 millió dolláros (1,2 milliárd forintos) jackpot.

 

 

“Hat szám a hatból, tudjuk az esélyeket – és kétszer is sikerült, nem is tudom, mit mondjak” nyilatkozta Lillington. „Azt gondoltam… muszáj újra ellenőriznem, és miután hatszor vagy hétszer is újra megnéztem, hát, azt gondoltam, biztos így van.”

 

Elmondta, hogy első nyereménye után folytatta a lottózást, és azzal viccelődött, hogy újra nyerni fog, bár nem igazán hitte, hogy így lesz. Gaye Lillington azt mondta, hogy ő sem hitte el, mikor a férje elmondta neki a nagy hírt. “Azt hittem, ugrat, de mikor megláttam az arcát, tudtam, hogy igaz.” – kuncogott. 

 

Raymond Lillington elmondta, hogy az első nyereményt követően nyugdíjba mentek, és lehetővé vált, hogy utazzanak és olyan dolgokat vegyenek, mint például egy új ház és autók.

 

A mostani nyereményből valószínűleg öt gyermeküket és hat unokájukat fogják támogatni, de állításuk szerint néhány helyi szervezetnek is segíteni szeretnének. 

 

Mikor megkérdezték őket, hogy van-e valami tanulság a történetükből, Lillington azt válaszolta: „Ha esélyt akarsz, szelvényt kell venned.”