Háromszor nyert milliókat ugyanott egy férfi

2021-10-15
Két egymillió dolláros jackpotot nyert ugyanabban az észak-karolinai üzletben egy férfi – harmadjára is visszament és ismét nyert!

 

A lottótársaság közleménye szerint a Concordban élő Terry Splawn mindhárom nyerő sorsjegyét ugyanabban a helyi boltban vásárolta. 

 

Először 2017 áprilisában nyerte meg az itt vásárolt Millionaire Bucks sorsjegy 1 millió dolláros főnyereményét, majd 2021 szeptemberében ismét ugyanennyit nyert. „Hihetetlen” - mondta Splawn, mikor felvette a második 1 millió dollárját a lottótársaság székhelyén. „Egyértelműen jó érzés nyerni.”

 

 

Pár nap múlva ismét úgy döntött, hogy vesz egy 20 dolláros Premier Cash elnevezésű sorsjegyet, és ezzel is nyert 100.000 dollárt – ez volt a harmadik nagy nyereménye. “Mennyi ennek az esélye?” hüledezett Splawn a lottótársaságnál már a második 1 millió dolláros nyeremény felvételekor is. „Nem tudom elhinni, hogy nem is egyszer, hanem kétszer is nyertem! Nem lehet, hogy ismét megtörténik – gondoltam.”

 

„Az ilyesmi ritka, de nem lehetetlenül ritka.” – nyilatkozta az UNC-Chapel Hill statisztika professzora, Jan Hannig az esettel kapcsolatban, és valóban, számos példa volt már rá a múltban, hogy egyes szerencsések többször is hatalmas összegeket kaszáltak. Egy oregoni hölgy például idén januárban két egymást követő napon is tízmilliókat nyert sorsjeggyel. Vagy ott van az a kanadai házaspár, akik hét év leforgása alatt két milliárdos nyereménynek is örülhettek, illetve a férfi, akinek három év alatt sikerült ugyanez.

 

EUROMILLIONS SZUPERJACKPOT PÉNTEKEN - 79 MILLIÁRD A TÉT!

 

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy európai lottó kínálja a világ legnagyobb lottófőnyereményét, azonban most, hogy mindkét nagy amerikai lottó – a Powerball és a Mega Millions - giganyereménye gazdára talált, az EuroMillions áll a lottóvilág csúcsán. A szeptember 24-i EuroMillions Szupersorsolás 190 millió eurósra növelt jackpotja tovább halmozódott és elérte a jackpot maximális értékét, így pénteken már 220 millió eurós, azaz 79 milliárd forintos főnyeremény várja a játékosokat! A játék nem tévesztendő össze a magyar lottózókban is kapható EuroJackpottal – az EuroMillions ennek nagytestvére, melyre a nemzetközi online lottózókban, vagy éppen Ausztriában lehet szelvényeket vásárolni. 

EuroMillions szelvények vásárlása a theLotter online lottózójában

Fogadás az EuroMillions nyerőszámaira a Lottoland oldalán 

 

Címkék: lottónyertes, sorsjegy,