Galatasaray - Besiktas: Éhségünket a törökök csillapíthatják

2020-03-15
Ha minden igaz, Európában 5 ország élvonalbeli bajnokságában rendeztek/rendeznek fordulót, ezek közül az egyik a török Süper Lig! Vasárnap a Besiktas a Galatához látogat.

Galatasaray - Besiktas

Süper Lig

Online sportfogadás tipp: Galatasaray DNB

Unibet odds: 1.58

Kezdés:  2020.03.15. 17:00

 

A török bajnokság még nem állt le, és a játékosok sem. Persze nem tudni, mit hoz a jövő, meddig játszanak, nagyon képlékeny minden, de valószínűleg az edzők, klubvezetők azt kérik a játékosoktól, hogy tegyenek meg mindent a győzelemért.

A Galatasaray a 3. helyen áll, de csak 3 ponttal gyűjtött kevesebbet az élen álló Trabzonspornál. Ideális esetben akár az élre is állhat ebben a fordulóban, és mi más lenne a cél?! Ami az ellenfelet illeti, a Besiktas 'csak' a hatodik, de nagyon idéző jelbe kell tenni a csak szócskát, hisz volt sokkal mélyebben idén a Besiktas. A bajnokság elején az első hat fordulóból egyet sikerült megnyerni, ott el is dőlt nagyjából, hogy a bajnoki idén idejekorán elúszik. Összekapta magát a Besi, de még az EL indulás-t érő 4. helytől is 6 pont választja el. Papíron 9 forduló van hátra a törököknél (ezzel együttes), de ki tudja, hogy a gyakorlatban mi lesz a folytatással.

Egy dolog tény, mind a Galatának, mind a Besiktasnak nagyon kellenének a pontok. Érdekesség, hogy a két együttes utolsó 5 egymás elleni bajnokiját mindig a hazai csapat nyerte, ráadásul az ellenfél gólt sem tudott szerezni. Hogy a széria folytatódik-e, délután kiderül.

Az biztos, hogy ilyen ínséges időkben minden egyes percet meg kell majd becsülni, ahol minőségi focit láthatunk. Márpedig itt pályára léphet Falcao, a vb-ezüstérmes Vida, a potyakirály Karius, Feghouli és Mariano, akiket a LaLigából jól simerhetünk, szóval nemzetközi szinten is jegyzett játékosok lesznek a pályán.

A tippünk, hogy a Galatasaray nem kap ki otthon. Az nem véletlen, hogy a két csapat utolsó 5 meccsét a hazai csapat nyerte, méghozzá úgy, hogy az ellenfél nem talált be. A Galata jelenleg jobb csapat, a jobb szárny kifejezetten erős Marianóval és Feghoulival, elöl Falcaóval. Közben a vendégeknél a kapuban ott van Karius, nem csak Liverpool mezben művelt megmagyarázhatatlan dolgokat.

A Galatasaray otthon utolsó 7 tétmeccsét kivétel nélkül megnyerte, a mi tippünk, hogy most sem fog kikapni!

Címkék: sportfogadás, tipp,