Fehérvár - Zeta: Ennek ismét 'csúnya' vége lehet

2019-07-18
A Fehérvár múlt héten leiskolázta ellenfelét. A magyar együttes szorzója egyébként valahonnan 1.75-ről esett be a meccs pillanatára 1,05-ig. Bunda. Vagy csak elmérték a szorzókat? Látva a meccset, simán benne lehet ez is, meg az is...

Fehérvár - Zeta

Európa Liga - Selejtező

 

Online sportfogadás tipp:  Fehérvár góljai 3,5 felett

Unibet odds: 1.76

Kezdés:  2019.07.18. 20:00

 

Az odavágó a Videoton számára egy edzőmeccsnek felelt meg, azok közül is önbizalom-növelő, szezonkezdeti edzőmeccsnek. A Zeta nem tanúsított komolyabb ellenállást Nego 23 perc alatt lőtt mesterhármast, ami csak azért nem lett klasszikus, mert a Zeta is gólt lőtt a 17. percben Goranovic révén.

A Vidi még két gólt lőtt a hajrában, Juhász sok próbálkozós után a 87. percben fejelte első gólját, és Huszti is megvillant a 93. percben a lefújás előtt.

A Zeta a Puskás Akadémia stadionjában edzett, a mester, Dejan Roganovic pedig elmondta, hogy számukra a tapasztalatszerzés a cél. Különösebb céljuk nincs, a továbbjutás eldőlt. Roganovic elmondta, hogy az egész montenegrói bajnokság legfiatalabb átlagéletkorú csapata az övé. Ha úgy nézzük, akkor az EL-indulás kiharcolása komoly eredmény.

Egyébként a Zeta például 2012-ben is indulhatott Európa 2. számú sorozatában, akkor a PSV ellen kezdett, otthon 5-0-ra, idegenben aztán 9-0-ra kapott ki. Ha azt nézzük, a Vidi is meglőtte idegenben az 5 dugót, szóval még az sem kizárt, hogy a 9 is összejöhet otthon. Idegenben úgy lett 1-5, hogy a Vidi tényleg nem játszott extrát, gurigázott, aztán jöttek a gólok. Persze a meccs elejét megnyomta, akkor elég volt 23 perc a triplához Negónak. Ha itt 60-70 percen át akar focizni a Vidi, simán túl lehet lőni az ötöt.

Ez a Zeta tényleg egy nagyon fiatal, már-már ificsapat a Vidihez képest. A mi tippünk, hogy a Fehérvár gálát rendez. Azért a montenegrói csapatok tudnak érdekes eredményeket produkálni, emlékezzünk csak a Celik Niksicre, amely a Honvéd ellen 9-0-ra kapott ki Magyarországon. Később kiderült, hogy a Celik bundázott, de ez már senkit sem érdekelt, aki behúzta ott az overt, nagyot kaszált. Hogy a Zeta ennyit tud, vagy csak úgy bundázik, hogy rutintalan fiatalokat küld pályára, és e mögé próbál bújni, az lényegtelen. Mi gólfesztivált várunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,