FC Barcelona - Levante: Jöhet az újabb KO-s győzelem

2020-02-02
A Copa del Rey sorozatban már játszott egy elfogadható meccset a Barca, de a Levante ellen még nagyobb gála jöhet!

FC Barcelona - Levante

Spanyolország, Laliga, 22. forduló

 

Online sportfogadás tipp: FC Barcelona góljai 2,5 felett

Unibet odds: 1.47

Kezdés:  2020.02.02. 21:00

 

A Leganés elleni találkozó végre úgy sikerült a Barca számára, ahogy azt a szurkolók várták. Messiék rajt-cél győzelmet arattak, 5-0 arányban győztek a Király Kupában. Már a 4. percben jött a megnyugtató gól, amit még négy követett. Lenglet és Arthur mellett Griezmann talált be, és Messi is kétszer villant. Setien nem rizikózott, nagyon erős kezdőt küldött pályára, és ez hétvégén sem lesz másként.

Rakitic, Umtiti, Sergi Roberto vagy Arthur feltűnhet a kezdőben, de ez nem változtat a tényen. Itt a Barcelona óriási favorit, itt nem az a kérdés, melyik csapat nyer, hanem az, hogy mennyivel. Szerintünk sokkal, mert a Levante nem a védelméről híres. A valenciai csapat az előző idényben is a legtöbb lövést engedte az ellenfeleknek, és ez azóta sem változott, sőt a helyzet romlott. A legramatyabb védekezést a Levante produkálja, közben a LaLigában nem meglepő módon otthon csak a Barcelona és a Real Madrid lő kapura 7.0 felett átlagban. Szóval a legtöbb lövést összehozó csapat találkozik a legtöbb lövést engedővel, és a Barca azért nem csak a mennyiségben jó, de minőségben is.

Például legutóbb a Király Kupában a Leganés ellen összesen 17-et lőtt a Blaugrana, abból durván a fele ment kapura (9), és a kilencnek is durván a fele lett gól (5). Szóval nagyjából valami hasonlót várunk a bajnokin is, ha Messiék ráéreznek a Setien-filozófiára, és kellően direkt futballt játszanak elöl, akkor abból csoda dolgok jönnek majd ki. Ráadásul Bardhiék nincsenek nagy formában, zsinórban három veresége van a valenciai csapatnak, és nagyon valószínű, hogy szombat estére ez a széria négyesre hízik.

Jót tett a katalán csapatnak a Leganés elleni 5-0-ás siker, valószínű, hogy a Levantét sem kímélik majd Messiék.

Címkék: sportfogadás, tipp,