Ludogorets - FTC: Razgradban vendégeskedik a Fradi

2019-07-17
A Fradi múlt héten 2-1-es sikert ért el a bolgár Ludogorets ellen, így a visszavágót egy szűk előnnyel várja.

Ludogorets Razgrad - Ferencváros

BL-selejtező

 

Online sportfogadás tipp:  Ludogorets góljai 1,5 felett

Unibet odds: 1.76

Kezdés:  2019.07.17. 19:30

 

A Fradi a Groupama Arénában 2-1-re elverte a razgradi csapatot, amely még így, a 2-1-es veresége ellenére is favorit. Favorit, pedig tavaly sem ment neki magyar csapat ellen, akkor a MOL Vidi verte ki a BL-ből úgy, hogy két meccsen keresztül képtelen volt bevenni a Fehérvár kapuját.

Budapesten gólt már sikerült lőni, de Tokmac-ék kettőt lőttek, így a Fradi előnnyel várhatja a visszavágót. Rebrov mesternek biztos van forgatókönyve mindenre, ha kap gólt a Fradi az első 20-25 percben, ha nem. De valószínűleg a Razgrad is mindenre felkészült, és aligha akar lemaradni a BL-ről megint, ráadásul úgy, hogy ismét egy magyar NBI-es csapat veri ki.

Az első meccsen láthattuk, hogy a Fradi új igazolásai erősítést jelentenek, de azt is láttuk, hogy bár egyénileg jók az új fiúk, az egység még nem az igazi. Azt is láttuk, hogy a Fradi nem pánikolt, próbált hátulról építkezni, és nem előre vagdosni a labdákat. Legalábbis amíg bírta erővel, mert a 2. félidőben azért volt egy-két olyan időszak, ahol csak rugdosták kifelé a labdákat a Fradi focistái, amerre álltak.

Volt jópár hajmeresztő hibája a zöld-fehéreknek abból adódóan, hogy hátul is próbáltak modern focit bemutatni, rövid passzokkal felhozni a labdát. Itt a Groupamában ezt a Ludogortes nem büntette -bár lehetőségei voltak-, de könnyen lehet, hogy otthon már fogja.

A bolgár csapat sem játszik gyenge focit, nagyon erősek a szélen, rengeteg beadással operálnak, amelyek annyira nem sültek Budapesten, de saját közönség előtt azért ezekből több gólt is elérhet a bolgár bajnok. Fizikálisan jó állapotban van az ellenfél, már a bolgár bajnokság is elkezdődött, az első fordulót természetesen győzelemmel kezdte a razgradi együttes.

A mi tippünk, hogy a Fradi idegenben kevésbé lesz magabiztos. Itt magyar szinten is fogható, ha vendégségben játszik. Az előző idényben összesen 4 zakója volt, mind a négy idegenben. Valószínűleg a játékvezető sem a magyar csapat javára fog ítélni 50/50-es szituációknál. Ha a Fradi gólt szerez, ami egyébként simán benne van a pakliban, akkor a hazaiaknak minimum kettőt kell lőni. Egyébként a Ludogoretsnek az 1-0 is továbbjutást jelent, de 1-0-nál meg a végjátékban a Fradinak kell 19-re lapot húzni, és a Razgrad kontrából újabb gólt/gólokat lőhet.

Címkék: sportfogadás, tipp,