FTC - Dinamo Kijev: Sigérék ezúttal győzelemre készülnek

2020-10-28
Mind a Fradi, mind a Kijev úgy gondolkodik, hogy az egymás elleni meccseken kell a lehető legtöbb pontot begyűjteni, csakis akkor van sansz a továbbjutásra. Épp ezért mi nem várunk óvatoskodást.

FTC - Dinamo Kijev

Bajnokok Ligája - 2. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 7,5 felett

Unibet odds: 1.70

Kezdés: 2020.10.28. 21:00

 

A Fradi oldaláról nézve többször hallhattunk a helyzetet reálisan értékelő nyilatkozatokat. Papíron az FTC a negyedik ebben a csoportban, viszont a Kijev verhető, és a harmadik hely reálisan elérhető. A Juve és a Barca más kávéház, viszont azt sem lehet kizárni, hogy ha valamelyik rossz napot fog ki, ne lenne esély kicsikarni egy remit.

Vissza a Kijevhez. Láttuk a Juve elleni hazai találkozójukat, szinte semmit sem mutatott a kijevi együttes a hajráig. Amikor a meccs vége felé 0-1-nél a Kijev megpróbált támadásokat építeni, rögtön kapta a 2. gólt. Vélhetően az volt a taktika, hogy a meccs utolsó 10-15 percéhez úgy érjenek oda, hogy van esély a pontszerzésre. Ez sikerült, az más kérdés, hogy a gólt a Kijev nem lőtte, hanem kapta.

Viszont amiben mi biztosak vagyunk, hogy Lucescu a Fradi ellen bátrabb taktikát választ majd. Itt a Gruopamában nem csak bekkelni fog az ukrán csapat. A Fradit meg akarják verni, szóval abból fölösleges kiindulni, milyen stílusban játszottak az előző héten Sydorchukék.

A Fradi pedig szintén győzni szeretne, hisz hol, ha nem otthon. Az nem biztos, hogy ezt egy nagyon nyílt totális focival képzeli el Rebrov, de azt láttuk a zöld-fehérektől, hogy mennyire hatékony csapat. Nem jellemző a Fradira, hogy 20-25 gólhelyzete van, de amikor oda kerül, akkor a lövések jó százalékkal kaput is találnak. A Camp Nouban is volt két kaput eltaláló lövés, és kis szerencsével az a kapufa is lehetett volna gól, pár centin múlott.

A Zágráb ellen 8 lövésből 6 találta el a kaput a Fradi részéről, ez is jelzi, hogy mennyire hatékony Tokmacék játéka. Nincs raklapnyi helyzet, de amikor adódik egy-egy kontra vagy ziccer, általában a jó döntést hozzák meg a támadók.

A Kijev valószínűleg teljesen más arcát mutatja majd, mint a Juve ellen. Itt támadni is fognak, támadásokat építeni, befejezni, és nem csak a meccs utolsó 10-15 percében. Valószínűleg megnézték a Fradi - UTE találkozót hétvégéről, mint ahogy megnéztük mi is, és azt láttuk, hogy a zöld-fehérek azért fáradnak. Ok, megúszta az FTC, de azért főleg amikor a vége felé Bacsa megjött a meccsbe, hát ott komoly bajban voltak a ferencvárosi védők, az említett Bacsa kiharcolt büntetőt is, más kérdés, hogy csapatársa az égbe lőtte a büntetőt.

Nyomást fog helyezni a Kijev az FTC-re, és azt láttuk a Kijev-Juve meccsen, hogy amikor van hajlandóság támadásokat építeni, azért ez a Kijev nem egy lúzer csapat, nem egy reménytelen együttes. Ha nem is telt ház, de lesznek nézők, sőt lesznek szurkolók, úgyhogy mi egy őszinte találkozóra számítunk, ahol két hasonló képességű csapat megküzd a három pontért.

Az unibetnél fogadhatunk a kaput eltaláló lövések számára (7,5 a line), mi pedig ezen határ mellett egyértelműen az overre tippelünk. Félidőnként 4-4 löketnek kel eltalálnia a kaput, és mivel ezt a találkozót mindkét csapat meg akarja nyerni, így ez nem tűnik nagy vállalásnak.

Címkék: sportfogadás, tipp,