FTC - CSZKA Moszkva: A motiváció adott, a szerencse még kérdéses

2019-11-07
A Fradi nem játszik űrfocit, de így is simán továbbjuthat a csoportjából. Reméljük, a magyar bajnok Moszkvában a CSZKA maradék kedvét is elvette az EL-től.

FTC - CSZKA Moszkva

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,79

Kezdés:  2019.11.07. 21:00

 

Amikor a Fradi mellé kisorsolták a CSZKA Moszkvát, az Espanyolt és a Ludogorets-et, akkor a bukik kevés esélyt adtak a magyar bajnoknak a továbbjutásra. Nem volt ez véletlen, viszont a Fradi nagy akarással, a szerencsét sem nélkülözve menetel, és három kör után még bőven maradt reális esély a továbbjutásra.

A Ferencváros 4 ponttal a csoport harmadik helyén áll, így szorosan ott van a top2-es trió, az Espanyol és a Ludogorets mögött. Sajnos ez Espanyol az edzőcsere után sínre került, a Ludogorets-nél szintén bejött az edzőcsere, így ez a Fradi számára ezek nem jó hírek, ellenben ezek tények.

Az esély a továbbjutásra még adott, a 4. körben a Ludogorets és az Espanyol egymástól veszi el a pontokat, a Frradinak nincs más dolga, mint ismét megverni a CSZKA-t. Ezt elmondani könnyű, de csak elmondani.

Ha pártatlanok vagyunk, akár sajnálhatjuk is a CSZKA-t. A Fradinak például ősszel (és nyáron is) jutott azért a szerencséből, az orosz együttes viszont nélkülözi Fortuna kegyeit. Moszkvában is sok ziccerük volt, kapufájuk is, de gólt csak nem tudtak rúgni. A Fradi meg bekotort egyet, és vitte a három pontot. Valószínű, hogy a Moszkva-Ferencváros meccs után az orosz csapat lemondott az EL-ről.

A Fradi viszont aligha. A meccset az észak-macedón Stavrev vezeti, aki elég könnyűkezű spori. Nemzetközi kupameccseken az utolsó 10 találkozóján csak egy olyan volt, ahol lehozta a mérkőzést 5 sárga lap alatt. De a Dudelange-Ararat meccsen 10, a Braga Zoryán 11 sárgát mutatott fel, a Lipcse Hacken találkozón szintén 10 lap került elő, és még a piros is villant. Szóval Stavrev nem rest elővenni a lapjait, és hiába nem tartozik a durva csapatok közé az FTC, és a moszkvai találkozó alapján a Moszkva sem, azért az FTC biztosan óriási elánnal veti bele magát a meccsbe, és valószínű, hogy a CSZKA sem akar mondjuk 6 pofonnal zárni az EL-ben... Aztán ha Stavrev mindenféle taktikai okból elkövetett szabálytalanságra lapot ad majd, akkor simán jöhet megint minimum 5 sárga. Benne van a reklamálás, duma, időhúzás, reméljük, hogy akár egy Fradi-gólöröm, mondjuk egy Varga gól utáni mezlevétel, szóval nem csak rúgdosódásért lehet itt lapokat osztogatni. A moszkvai mérkőzésen a cseh spori 5 lapot osztott ki, nekünk ez az öt most is bőven megfelelne.

Aztán azt már csak remélni merjük, hogy a gólokból (is) a Fradi neve mellett lesz több, mert az sanszos, hogy a több sárgát a hazai csapat gyűjti össze.

Címkék: sportfogadás, tipp,