FC Barcelona - Slavia Praha: Messiék nem hibázhatnak

2019-11-05
Elég kétarcú csapat lett a Barca, otthon rendre gálázik, idegenben meg kapja a pofonokat. A Slavia ellen hazai pályán nem fér bele a betli!

FC Barcelona - Slavia Praha

Online sportfogadás tipp:  Barcelona labdabirtoklása %-ban 61,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2019.11.05.  19:00

 

A Slavia magabiztosan vezeti a cseh bajnokságot, de a BL azért más tészta. Már a sorsolásnál eldőlt a Slavia Praha sorsa, hisz a Barca-Inter-Dortmund trió mellett azért aligha reménykedett továbbjutásban.

Ennek ellenére az Intertől pontot rabolt, de a BVB és a Barcelona ellen érvényesült a papírforma. Jön a negyedik kör, a Barcának pedig jön az a meccs, ahol a katalánok nem hibázhatnak. A Slavia elleni hazai meccset a Barcánál a 'kötelező' kategóriába sorolják, és aligha véletlenül.

A katalánok Prágában is győzni tudtak, otthon a győzelem mellett már a gálaelőadás is elvárás. Hétvégén a Levante elleni pofon mellett még Suarez is lesérült, most biztos nem lép pályára, de könnyen lehet, hogy a magyarok elleni meccset is dobja...

Visszatérhet viszont Dembélé, aki ismét kész vállalni egy-két meccset, aztán ahogy szokott, majd lesérül, de addigra visszatér Suarez. Messivel és Griezmannal játszanak majd elöl, aztán hogy középen kiknek szavaz bizalmat Valverde, nem tudni. Rakitic és Vidal lelkének is jót tenne, ha kezdenének, de az is benne van, hogy mindkét játékos padozik. Hátul nincs gond, ami a sérüléseket illeti, mindenki hadra fogható.

A Slavia célja nem lehet más, mint megszállni a saját térfelet, aztán bízni abban, hogy Messiéknek nincs jó napjuk. Egy-két kontrát végig lehet majd vinni, aztán ha netán azokból sikerül gólt lőni, akkor akad csöpp esély pontot szerezni. A realitás viszont az, hogy a Barca nyomása vagy korán, vagy a meccs 2. félidejében góllá érik. Már csak a hétvégi Levante elleni zakó miatt is illene pörögni, de ez a 3 pont elengedhetetlen a továbbjutáshoz.

A tippünk egyértelmű, labdabirtoklásra fogadunk. Az unibet egész baráti line-t húzott, 61,5% a határ, azt simán lehet overbe húzni. Ismerjük a Barcát, ha vezetnek, akkor azért van a katalánoknál a labda, ha meg nem, akkor meg azért. Prágában messze voltak a katalánok a 61,5%-tól, de a Camp Nouban azért más a helyzet. Ráadásul tényleg ott volt a hétvégi Levante elleni pofon, amely picit hasonlított a Slavia elleni találkozóhoz. Prágában is szorossá tették a meccset Messiék, a Levante ellen meg pár gyenge perc elég volt három kapott gólhoz. Mi most egy koncentrált Barcát várunk, egy olyan csapatot, amely végig kontroll alatt tartja a meccset, így a minimum 62%-os labdabirtoklási arány hazai pályán nemcsak egy jó tipp, hanem elvárás is arrafelé.

Címkék: sportfogadás, tipp,