FC Barcelona - Real Madrid: Ha el Clásicó, akkor Ramos-sárga!

2019-12-18
Szerdán lejátsszák végre a 2019/20-as idény első klasszikusát. A Real Madrid a Barca vendége lesz, mint mindig, most is kemény csatára számítunk a gigászok találkozóján

FC Barcelona - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Ramos büntetőlapjai 0,5 felett

Unibet odds: 1,90

Kezdés:  2019.12.18. 20:00

 

Nagyon hasonló idényt produkál a Real Madrid és a Barcelona ebben az idényben, szinte kopírozzák egymást. Mindkét együttes 35-35 pontot gyűjtött össze a 16 forduló során, a Barca gólkülönbsége viszont kettővel jobb, és ezért áll az élen. A forma is hasonló, a BL-ben sima továbbjutás, bajnokikon az utolsó meccsen iksz, előtte a Real Madridnál és a Barcelonánál is győzelmek sorakoznak.

Szóval nem lehet azt mondani, hogy ebben az idényben bármelyik csapat is domináns lenne. A két edzőt is kikezdték már ősszel, Zizou és Valverde is kapta a savat sokszor, már az utódjukat is keresték, legalábbis szurkolói szinten mindenképp.

Ha szerdán a Barca nyer, szinte 100%, hogy a naptári évet az élen zárja, azt nehéz elképzelni, hogy 22-én otthon az Alavés ellen nem sikerül majd minimum egy ikszet megcsípni. De az még odébb van, jelenleg mindenki a rangadóra készül.

Készül természetesen Ramos is, aki jelenleg a Királyiak első számú játékosa, a Real Madrid arca, kapitánya. Őt jól ismerhetjük, elöl-hátul hasznot hajt, szívvel-lélekkel játszik. Épp ezért pörög túl szinte minden egyes Clásicón, amikor pályára lép. Ha az utolsó bajnoki klasszikust vizsgáljuk, Ramos négyszer kapott valamilyen színű lapot. Ezt az öt meccset vizsgálva egyszer jutott a kiállítás sorsára, és mindössze egy olyan találkozó volt, ahol megúszta lap nélkül.

A tippünk mi más lenne, mint a Ramos-lap. A jó öreg Sergio most sem fog finomkodni, és Alejandro Hernandez személyében egy olyan spori fújja most a sípot, aki nem szokott spórolni a lapokkal. Az unibeten 1.90-es szorzó mellett tehetünk a Real Madrid védőjének lapjára. Lehetne jobb szorzó is, de ha megnézzük, hogy az utolsó 5 alkalomból 4-szer is lapot kapott, remek szorzó az az 1.90!

Ez a fő tippünk, de érdemes még megemlíteni Carvajalt, aki szintén igazi lapmágnes, amikor pályára lép a klasszikuson. Picit nagyobb szorzó, és nagyobb rizikó, hogy Toni Kroos gólpasszt ad. Viszont a 7,50-es szorzó tényleg nem gyenge, és Kroos a pontrúgásoknál az első számú ember. Nincs Hazard, így pedig még osztozkodni sem fog. Márpedig a Madrid ha valamiben jobb lehet, az a légiveszély, remekül fejel Ramos, Varane és Casemiro, nem beszélve Benzemáról, és még az is lehet, hogy Bale is pályára kerül.

Címkék: sportfogadás, tipp,