FC Barcelona - Real Betis: Messivel minden más

2019-08-25
Messi kihagyta a Barca első bajnokiját, aminek zakó lett a vége. A Betis elleni meccsen már játszik a Bolha, így joggal retteghetnek az andalúzok.

FC Barcelona - Real Betis

Online sportfogadás tipp:  Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,68

Kezdés:  2019.08.25. 21:00

 

A Barcelona és a Betis egymás elleni meccsei ritkán eseménytelenek. Most sem várható szöszmötölés. A Blaugrana a nyitókörben beleszaladt egy Bilbao elleni pofonba, nagyon érződött Messi hiánya. Suarezt le kellett cserélni sérülés miatt, nem indult jól az idény a katalán csapat számára. Viszont a Betis ellen Messi visszatérhet, vele pedig más a Barca focija.

Elég csak a legutóbbi három Betis elleni meccset megnézni, azokon egyedül Messi 7 gólt szerzett, legalább kettőt mindig gurított az elmúlt három találkozón a zöld-fehérek ellen.

Egyébként a sevillai csapat számára is pocsékul kezdődött az idény, otthon sikerült kikapni a Valladolid ellen. Ahogy a Betis-nél szinte minden holtszezonban, most is sok játékos jött illetve ment, szóval kell idő, mire a keretből igazi csapat formálódik. Egyébként sok itt a jó játékos, sok a kreatív játékos, ami a Valladolid elleni meccsen nem derült ki, de mint említettük, a Barca is vereséggel nyitott.

Egymás ellen, a Barca és a Betis nem nagyon tud rossz meccset játszani. A sevillaiak általában idegenben is felvállalják a focit, a játékot, amiben benne van az adok kapok lehetősége. Benne van a hiba lehetősége is a védelmek részéről.

A katalánoknál Messi visszatér, Suarez viszont kidőlt, így Messi és Griezmann mellett Rafinha juthat szóhoz ott elöl. Középen Rakitic, de Jong és Busquets, hátul Pique és Lenglet, széleken Semedo és Alba. Ami a Betis-t illeti, Martin előtt Mandi és Bartra kettőse, utóbbi Barca nevelés. A széleken Emerson és Pedraza játszik, középen Carvaljo és Guardado. Rubi támadó felfogású csapatában jut hely Fekirnek, Canales-nek és Joaquinnak, és elöl ott lesz Loren Morón is.

Nem semmi a Betis, Egyszerre Fekir, Guardado, Joaquin a pályán. Sok csapatnak egy normális irányítója sincs, a sevillai csapatnál egyszerre három is lehet a pályán. Igen ám, de ez akár anarchiát is szülhet, és erre van nagyobb esély. Egy cégnél sem jó, ha sok a főnök, és nincs, aki elvégzi a 'piszkos munkát'. Itt a Betis-nél persze mindenki kiveszi a részét a védekezésből is. Viszont Joaquin és Guardado már vén róka, ők azért bár csupaszív játékosok, sebességük megkopott. Viszont előrejátékban azért ez a Betis mutat majd nekünk szép dolgokat, gondolunk mi minimum egy gólra. Azért ha Rubi 'tökös' lesz, és valóban helyet szorít a csapatban az említett spílereknek, akkor kizárt, hogy gól nélkül távozzon a Camp Nouból. Ráadásul tele van a Betis kiváló pontrúgóval, lesz itt problémája a Barcának. Tavaly Barcelonában négyet lőtt a Betis, és hármat kapott, mi valami hasonlóra számítunk. Úgy 6-8 gólra sok helyzetre, büntető(k)re, lapokra, és persze egy-egy gólra.

Címkék: sportfogadás, tipp,