Egy hét alatt kétszer is tízmilliókat nyert egy nő

2023-11-17
Egy rendkívül szerencsés virginiai nő először 50 ezer, majd közel 1 millió dollárt nyert egy héten belül.

 

Jennifer Minton a virginiai lottótársaság oldalán, a Safari Quest elnevezésű játékon nyert 50 ezer dollárt, tehát úgy 17 millió forintot október közepén. Akkor még nem tudta, hogy egy hét múlva ismét ráköszön a szerencse, és akkor még nagyobb összegnek, közel 1 millió dollárnak (345 millió forintnak) örülhet. 

Minton elmesélte a lottótársaság munkatársainak, hogy egy tábortűz mellett ült, és ugyanazt a játékot játszotta a mobilján, amin korábban is nyert, amikor észrevette, hogy a jackpot visszaállt az alapértékre. „A fenébe, valaki épp most nyerte meg. Egyesek olyan szerencsések!” - gondolta magában. 

Aztán nem sokkal később rájött, hogy a 912.936 dolláros nyeremény a saját képernyőjén látható, és hogy ő volt az a szerencsés, aki megnyerte a jackpotot. "Sokkot kaptam!" - mondta a lottótársaság munkatársainak. "Nem voltam képes elhinni!"

Az, hogy valaki egymás után kétszer is nyer, egy kicsit ritkábban fordul elő, ha egy mobilos alkalmazáson keresztül játszott játékról van szó, mint a hagyományos lottójátékok esetén. Az évek során többen is nyertek már úgy több jackpotot, hogy ugyanazokat a számokat játszották meg több lottószelvényen. 

Márciusban egy ausztrál házaspár két 1 millió dolláros nyereményt nyert külön szelvényeken ugyanazon a lottósorsoláson, miután a férfi két szelvényt vásárolt ugyanazokkal a számokkal, hogy bepótolja, hogy az előző héten nem vett szelvényt. 

A következő hónapban egy Cape Cod-i anya és fia háromszor 100.000 dollárt nyert, miután három lottószelvényen ugyanazokat a szerencseszámokat jelölték be.

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél 

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán