Dinamo Zagreb - Rosenborg: A BL-főtábla kapujában

2019-08-21
Fradi-Rosenborg helyett szerdán Dinamo-Rosenborg meccset nézhetünk a BL-ben. Persze nem vitás, a horvát bajnok erősebb a magyar bajnoknál, de vajon erősebb-e a Rosenborgnál. Erre kapunk választ a következő napokban.

Dinamo Zagreb - Rosenborg

 

Online sportfogadás tipp:  Dinamo Zagreb büntetőlapjai 1,5 felett

Unibet odds: 1,48

Kezdés:  2019.08.21. 21:00

 

A BL play-off körének utolsó állomása következik a Dinamo és a Rosenborg számára. A főtábla küszöbén állnak a csapatok, ilyenkor minden játékos, minden csapat fel van tüzelve, hisz óriási lehetőség ez a labdarúgók számára, és persze a klubok számára is.

Ezeken a találkozókon mindenki nyerni akar, hibázni senki. Ezért fordulhat elő, hogy ebben a körben azért szoktunk látni lapokat bőven. Elég csak visszamenni az időben egy napot, az Ajax például hét sárga- és egy piros lapot gyűjtött össze az APOEL ellen, pedig a holland csapat nem tartozik a durva focit favorizáló együttesek közé.

A Dinamo-FTC párharcok is hoztak lapot bőven, Zágrábban a Dinamo 2 lapot kapott, Budapesten hármat. Most még nagyobb a tét, és talán nem állítunk valótlant, ha azt írjuk, a Rosenborg erősebb csapat a Fradinál, még több szabálytalan megmozdulásra lesz szükség a kapott gólok elkerüléséhez, és épp ezért vélhetően még több lesz a lapok száma.

A Rosenborgnak van két 23 éves, rendkívül gyors nigériai csatára, akik támogatják a 'kilencest'. Őket azért féken kell tartani, de a norvég játékosok is egytől-egyig gyorsak, jó atléták, és mint északi csapat, a test-test elleni kontaktoktól sem ijednek meg.

A Dinamo első számú célja, hogy a Rosenborg ne lőjön idegenben gólt. Szóval ebből indulunk ki, viszont a norvég bajnok célja épp ellentétes, gólt/gólokat akar szerezni idegenben.

A meccset egy rutinos olasz spori, Orsato vezeti, aki jó barátja a lapoknak. Nem szokott spórolni, legutóbb az Coppa Italia sorozatban a Cittadella-Padova meccsen tevékenykedett, és 9 sárga lap mellett egyszer a pirosat is elővette.

Címkék: sportfogadás, tipp,