Darts: Cross győzelemmel kezdhet Blackpoolban

2019-07-20
A World Matchplay a vb után a 2. legrangosabb esemény a dartsban. Itt tényleg csak a legjobbnak szerepelnek, szóval rossz meccset aligha látunk majd.

Rob Cross - Chris Dobey

Darts World Matchplay 2019 - Blackpool

 

Online sportfogadás tipp:  Cross nyer

Unibet odds: 1.33

Kezdés:  2019.07.20. 23:10

 

Chris Dobey az előző vb-n 'nagyot ment', hisz Koltsov, Beaton és van der Voort is a legyőzöttek közé került, és Gary Andersont is kemény meccsre késztette, 4-3-ra kapott ki a fiatal angol. Aztán Dobey hullámzóbb teljesítményt nyújtott, voltak nagy skalpjai, meg nagy zakói is. Most azért nincs épp a toppon, előző három versenyén rögtön az első meccsen kikapott, bár való igaz, hogy nüansznyival voltak jobbak az aktuális ellenfelek.

A Voltage becenévre hallgató játékos sokat versenyez mostanában, szinte mindenhol ott van, ET állomások, PC állomások, aztán nemrég az Egyesült Államokban állt tábla elé, aztán a German Masters, szóval nem unatkozik. De végül is igaza van, addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és azért Cross szép ütemben keresi a pénzt.

A World Matchplay győztese £150,000-ot kap, az mondjuk egy jó kis fizetés egy heti 'munkáért'. Itt bizony nem babra megy a játék, szóval amíg Cross egy-két számára kisebb tornán kevésbé koncentrált, azért itt mindenki próbálja a legjobbját nyújtani.

Eddig kétszer találkoztak, mindkét meccset a kopasz angol nyerte. Cross a világranglistán a másik kopasz, van Gerwen mögött a második, és mivel Gerwen sincs épp csúcsformában, így rendkívül nyílt a verseny. A mi tippünk, hogy Cross megnyeri a Dobey elleni meccsét. Dobey jó játékos, de nincs abban a formában, mint előző év decemberében. Cross a 2. a világranglistán, Dobey a 31. helyen áll jelenleg. Ez persze semmit nem jelent, de azért mégis. Cross jobb játékos, Dobey pedig eddigi utolsó meccsén a világranglista 131. helyén álló játékostól, Reece Robinsontól is ki tudott kapni.

Nem ez lesz az a meccs, ahol jön a meglepetés.

Címkék: sportfogadás, tipp,