Crvena Zvezda - FTC: Három a magyar igazság!

2022-10-06
A Ferencváros a szintlépés küszöbén. Ahhoz ugyanis már hozzászoktunk, hogy rendre főtáblára jut a Fradi valamelyik sorozatban, de továbbjutásra nem igazán volt reális sansz eddig. Most van.

Crvena Zvezda - FTC

Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,67

Kezdés: 2022.10.06. 18:45

 

A Fradi két kör után hibátlan az Európa Liga H csoportjában. A Trabzonspor elleni hazai találkozó a szezon legjobb FTC-meccse volt minden szempontból. Egyrészt a legfontosabb, hogy nyert a Fradi, de jöttek a gólok, megvolt az izgalom, és emberhátrányban is óriásit küzdöttek a srácok. Az NBI-ben elaludt a Fradi, olyan domináns csapat, annyira nincs kihívója, hogy törvényszerű volt a botlás. A KTE-nek jól jött a rengeteg eső és a felázott pálya, a kecskeméti körülményekhez a hazai csapat alkalmazkodott jobban, és nyert is 2-0-ra.

Dibusz a meccs után elmondta, hogy a bajnokinak semmilyen hatása nem lesz az EL-meccsre. Miért is lenne, az NBI más sorozat, és ott tényleg lehetett a talajra fogni a zakót. Az Európa Liga más tészta, más szint, másképp készültek rá a ferencvárosiak.

Mivel Dibuszék két meccsből kettőt nyertek, és listavezetők a csoportban, nyugodtan készülhetnek a zvezdai meccsre. Igazából a helyzet ideális, mert a Fradi 6 ponttal első, míg ellenfele 0 ponttal utolsó. Ergo a szerb csapatnak a gázpedálra kell lépni, kinyílni, és kockáztatni, ami igencsak kapóra jön az eleve a kontrára építő FTC-nek. A Fradinak az megy igazán, ha kontrázhat. Amíg az NBI-ben rendre felállt védelem ellen kell dolgozni, addig az EL-ben (vagy a BL-ben) pont fordítva szokott lenni, és a Fradi játszhat kontrára. Ez be is szokott jönni az FTC-nek, úgyhogy egy elég bátor tippet szedtünk ki az unibet kínálatából.

A mi tippünk, hogy a lapok száma 4,5 felett lesz. A szerbeknek próbálkozni kell majd becsülettel, a Fradi pedig egy-fázisú kontrákkal tesztelheti a szerb védelmet. AZ FTC-ellentámadások a Crvena Zvezdától erősebb csapatokat is padlóra küldtek már... Szóval nagyon valószínű, hogy a Zvezda már csírájában meg akarja ölni ezeket az ellencsapásokat, akár lapok árán is. A Fradi bár sportszerű csapat, azért Besic szinte rendre besárgul, és lesz még egy-két játékos, akit nem féltünk majd a belgrádi meccsen, hogy lapot kap. Eleve nem akármilyen hangulatú találkozó vár a csapatokra, nem lesz nehéz túlpörögni.

A meccset a belga Visser vezeti, eleve olyan spori, aki szereti lapokkal fűszerezni a meccseket, és bár nem szeretjük a politikát keverni, ismerjük, milyen a viszony 'Brüsszellel'. De ez csak mellékszál, nehéz ezt a találkozót minimum 5 sárga alap elképzelni, lehozni meg főleg.

Címkék: sportfogadás, tipp,