Chelsea - Liverpool: Az idény első rangadója

2020-09-20
A Chelsea és a Liverpool is győzelemmel kezdte a 2020/21-es idényt, de hibátlan két kör után csak egyikük maradhat.

Chelsea - Liverpool

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 8,5 felett

Unibet odds: 1,75

Kezdés:  2020.09.20. 17:30

 

Jön az idény első igazi PL-rangadója, hisz a Chelsea és a Liverpool is bajnokaspiráns együttes. A rajt is jól sikerült mindkét oldalon, de hat pontja két kör után kettejük közül csak egy csapatnak lehet.

A Chelsea erősödött a nyáron, vagy inkább kora ősszel, Havertz és Werner egyből a kezdőben is találta magát a Brighton ellen. Kegyetlenül erős kerettel bíró csapat a Chelsea, rengeteg kiváló minőségű labdarúgója van Lampardnak.

A Liverpool a Leeds ellen játszott egy gálameccs-félét, négyet lőtt, hármat kapott, nagyjából azt hozta az a találkozó, amit vártunk. Ez a Leeds amíg bírja majd erővel, mindenkire veszélyes lesz, aztán ahogy a Bielsa-csapatokra jellemző, majd a lufi kipukkan, és akkor kell majd észnél lenni.

Ami a 'poolt illeti, mindenki maradt, akinek maradnia kellett, ráadásul jött Thiago a Bayerntől, valamint Jota a Wolvestől, nem akármilyen erősítések a középpályán.

A tippünk, hogy a srácok nem alibiznek majd, és a kapura lövések száma 8,5 fölé megy. Erre 1,75 a szorzó, több, mint elég. Legutóbb csak a gólból összehoztak 8-at az 5-3-mas meccsen, ott 12 lövés talált kaput, ebből született 8 gólocska. Nem akármilyen összecsapás volt, és abban bízunk, hogy most is valami hasonlót látunk a két együttestől. Egyébként az első körben mindkét csapat nagyon hatékony volt, és a minőségre ment a lövések terén. A Chelsea 5-ször találta el a Brighton kapuját, abból született három gól, a Liverpool 6-szor találta el a leeds-i ketrecet és lőtt belőle négyet.

Minőségi csapatok, minőségi játékosok, szóval nem lep meg senkit, ha jönnek a minőségi lövések is. Lehet, hogy nem lesz lövés minden percben, de ha valaki rászánja magát, akkor jó eséllyel talál kaput a löket. 

Címkék: sportfogadás, tipp,