Bunda vagy nem bunda? -az itt a kérdés

2019-09-08
Görögország még Rehhagel mesterrel, tökélyre fejlesztett defenzív focival Eb-t nyert Portugáliában, azóta viszont a pokol legmélyebb bugyrait is megjárta.

Görögország - Liechtenstein

 

Online sportfogadás tipp: Görögország büntetőlapjai 0,5 felett

Unibet odds: 1,65

Kezdés:  2019.09.08. 20:45

 

Görögország nincs csúcsformában. A selejtező-sorozat elején Liechtensteint megverte 2-0-ra, aztán ikszelt a bosnyákokkal, majd háromszor kikapott. Az olaszok elleni hazai zakó még nem is volt meglepetés, de sikerült kikapni Görögországban az örményektől, ráadásul 3-2 arányban, és még ezt tetézték egy finnországi 1-0-ás zakóval. Szóval a hellének lejtőn vannak, és ha egyszer a görögök szétesnek, akkor nekik végük. A görögöknek 5 meccs után 4 pontjuk van, ami édeskevés. Olaszország már most befoghatatlan, de a finnek 12 pontja is háromszor több. Szóval ne legyünk meglepve, ha a görögök ebbe a selejtező-sorozatba is ...

Tényleg képesek széthullani, és akkor az olyan válogatottaknak is van esélyük, mint a gyengécske Liechtenstein, amely eddig nulla ponttal, 0 lőtt góllal és 18 kapottal áll a csoport utolsó helyén. Veszíteni valója a miniállam csapatának nincs, egy lőtt gól nekik győzelemmel érne fel. Ha mindkét csapat betalál, az 3,75-ös szorzót jelent, márpedig bármilyen fura, erre jó esély van.

A mi tippünk viszont az, hogy Alexander Harkam, osztrák játékvezető legalább egy sárga lapot kioszt a hazai csapat valamelyik tagjának. Erre is elég vaskos szorzót kapunk, 1,65-tel tette piacra az unibet. Az örmények elleni 2-3-as zakónál a görögök négy lapot is begyűjtöttek. Finnországban legutóbb szintén négyszer kellett valamelyik görög spílert lappal fegyelmezni.

Jó odds ez, és talán a tipp sem rossz. Azért induljunk ki abból, hogy a görögök lehozzák a kötelezőt, és otthon csak nyernek. De manapság már tényleg senkit sem lehet lebecsülni, szombaton a törökök csak egy utolsó percekben lőtt góllal verték Andorrát. Szóval meg kell izzadni. A két együttes liechtensteini meccsén egy lap volt, azt görög játékos kapta. Amikor legutóbb a görögök fogadták a miniállam válogatottját, akkor Koné és Salpangidis is sárga lapot kapott.

Ráadásul itt az osztrák játékvezető is tudja, hogy mik a reális erőviszonyok, így picit talán védeni is fogja a 'kicsit'. Ráadásul a görögöknél azért vannak forrófejű játékosok, akiknek elborulhat az agyuk. Lapot kapni lehet reklamálásért is, vagy tegyük fel, valamelyik liechtensteini elkésik egy szerelésnél, aztán belerúg valamelyik görögbe, az meg dühbe jön, és törleszt. Három pofon után nem igazán lehetnek a legjobb mentális állapotban a görögök, így a mi tippünk egyértelmű, minimum egy sárga a hazai csapatnál is felmutatásra kerül.

Címkék: sportfogadás, tipp,