Bulgária - Anglia: Vajon ez a meccs is 90 percig tart?

2019-10-14
Az angol válogatott közleményt adott ki, ha a lelátóról rasszista megnyilvánulásokat hallanak a játékosok, akkor Bulgáriában egyszerűen levonulnak a pályáról.

Bulgária - Anglia

Online sportfogadás tipp: Bulgária kaput eltaláló lövései 2,5 felett

Unibet odds: -

Kezdés:  2019.10.14.  20:45

 

Érdekes 90 perc előtt állunk, és már az is érdekes, hogy látunk-e egyáltalán 90 percet ebből a találkozóból.

A bolgár szurkolók a csehek és a koszovóiak elleni meccsen is 'renitenskedtek', volt pár rasszista megnyilvánulás, ami miatt pár szektort le is kellet zárni, olvasható a nemzetisporton. Az angolok közül Kane és Southgate is nyilatkozott, mindketten elmondták, hogy közös döntés alapján, ha valamelyik játékost rasszista inzultus éri, levonulnak a pályáról.

Kérdezzük mi, ha egy félrészeg bolgár mondjuk egy bedobásnál tört angollal egy színes bőrű játékos fülébe kiabál valamit, az már elég a levonuláshoz? Mert ez a nyilatkozat picit olaj a tűzre, de majd meglátjuk.

Az biztos, hogy a rasszizmusnak elejét kéne venni, de egy-két 'hülye' miatt itt csak nem vonul le egy angol válogatott a pályáról. Vagy mégis?!

Ami a foci részét illeti, 1,25-ös az angol győzelem szorzója idegenben, ez sok mindent elmond az esélyekről. Bulgária csoportutolsó, hat kör után még nyeretlen, 0-3-3 a mérlege. Anglia a csehek elleni zakó ellenére csoportelső, ráadásul még 3 meccse van hátra, ellentétben a csoport 2. helyén álló Csehországgal.

Kane-ék számára nem élet-halál a meccs, igazából egy döntetlen után sem dőlnének kardjukba, de az fix, hogy a csehek elleni zakó után azért megpróbálják összekapni magukat. Bulgária pedig az esélytelenek nyugalmával léphet pályára Szófiában, gyakorlatilag annyi céljuk lehet, hogy elkerülnek az ötös utolsó helyéről, de ez sem lesz könnyű. (Anglia után az utolsó meccset a csehekkel játsszák)

Az viszont tény, Bulgária már nem juthat tovább, így tényleg semmilyen görcs nem gátolhatja a hazai együttest. Játszhatnak egy jót, és reméljük, tényleg a foci ünnepe lesz, és nem arról marad emlékezetes a találkozó, hogy az angolok valóban levonulnak a pályáról.

A háromoroszlános csapat otthon már elverte Bulgáriát 4-0 arányban, akkor a vendégségben lévő bolgárok bár gólt nem lőttek, azért a kaput 4-szer eltalálták. Ezek alapján ez otthon is összejöhet. Az unibet még nem bővített a kínálatán, de a bet365-nél például a bolgár kapuralövések száma 2,5 felett opció 2.20-ért fogadható, szóval az unibet is hasonló line-nal és szorzóval jön majd elő.

A csehek legutóbb két gólt lőttek az angolok ellen, Koszovó Angliában rámolt be hármat. A csehek 17 lövést engedtek el, abból 8 ment kapura. Tény, hogy Bulgária nem túl acélos, de azért 90 perc elég lehet, hogy három kaput eltaláló lövést összehozzanak Popovék.

Címkék: sportfogadás, tipp,