Bosznia-Hercegovina - Finnország: A lét a tét!

2019-10-12
Nem a játéknap legvonzóbb Eb-selejtezője a bosnyákok meccse a finnek ellen, de hogy izgalmakban az egyik legvonzóbb lehet, az egészen biztos!

Bosznia - Hercegovina - Finnország

Eb-selejtező Helyszín: Lisszabon

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,87

Kezdés:  2019.10.12  18:00

 

Az Eb-selejtezők J csoportjában elég nagy a bizonytalanság, már ami a 2. helyet illeti. Az elsőt vélhetően behúzzák az olaszok, hisz 18 ponttal eddig 100%-os a talján együttes, ráadásul ma a sorozatot ismét végig bundázó görögöket fogadják. A 2. hely, amely még szintén automatikus Eb-főtáblát ér, egyelőre kiadó. Pályáznak rá sokan, többek közt a finnek, azz örmények és a bosnyákok. Még a görögök sem szálltak el teljesen, de 6 meccsből eddig 1-et nyertek meg, szóval nyugodtan lehet őket radírozni.

Egyelőre a finneké a 2. hely, 12 pontot gyűjtöttek, őket követi a 9 pontos Örményország. A bosnyákok 7 ponttal a negyedik helyen állnak, szóval nem túlzás, nekik ez a mindent vagy semmit meccs. Ha nyernek, akkor reális esélyük marad a 2. helyre, ha iksz vagy zakó, akkor a bosnyákoknak is harangoztak.

Egyértelmű a tippünk, megint a lapok számára fogadunk, méghozzá arra, hogy lesz bőven.

A két csapat Finnországban már találkozott, a meccset 2-0 arányban a finnek nyerték. A két gól mellett a lapokból is csak kettő volt a találkozón, mi most minimum háromszor kettőre számítunk. A tét sokkal nagyobb, ne feledjük, hogy a finnek számára is óriási a tét, ott toporognak az Eb-főtábla küszöbén, és azért a finn válogatott sincs ott minden világversenyen.

Az előző körben Pukkiék az olasz együttest fogadták, és hiába tettek bele 100%-ot, kikaptak 2-1 arányban. Volt két büntető, meg hat sárga lap, abból 4-et a finnek kaptak. Az örmény-bosnyák összecsapás sem volt épp feledhető, 4-2-es örmény siker született, Mkhitaryanék visszajöttek az 'élők' közé, és bármilyen meglepő, még az örmények is kivívhatják az Eb-szereplést. Azon a mérkőzésen is volt figyelmeztetés bőven, az örmények két-, a bosnyákok 4 sárgát kaptak.

A bosnyák-finn meccset délután 18:00 órától a szlovén Ivan Kruzilak játékvezető sípszavára kezdik. Kruzilak a válogatottaknak vezetett meccseken elég szépen szórja a lapokat. Az előző 10 találkozóját vizsgálva 5 olyan is volt, ahol felvillantotta a piros lapot is! Utolsó 4 meccséből két olyat is ki tudunk venni, ahol 9-9 szórt ki. Kruzilak tehát nem az a spórolós fajta. Valószínű, hogy ezen az összecsapáson sokszor alkalma lesz arra, hogy elővegye a lapokat.

Címkék: sportfogadás, tipp,