Bilbao - Barcelona: Szenvedni fognak, és mi is!

2020-02-06
Setien és a Barca kapcsolata egyelőre nem gyümölcsöző, ráadásul a katalán keretet a sérülések tizedelik. Nem lesz egyszerű estéje Messiéknek Bilbaóban

Athletic Bilbao - FC Barcelona

Copa del Rey - Spanyolország

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 alatt

Unibet odds: 1.78

Kezdés:  2020.02.06. 21:00

 

Kezdjük a legújabb hírrel, ami már nem is annyira új. Hétfőn lesérült Dembélé, aminek hírértéke önmagában nincs. Dembélé mindig lesérül, de most úgy sérült le, hogy igazából fel sem épült szegény. A francia támadó már a visszatérés küszöbén volt, és igazából óriási szüksége lett volna rá a Barcának, hisz 'most jön a java', de nem hogy számolni tudott volna vele Setien, kidőlt egész idényre. Suarez sincs tavasszal, Perezt kölcsönadta a csapat, szóval nagyon keskeny az a támadó zóna...

Messi sem mai gyerek, ha ő is lesérülne, a katalán-csapat lehúzhatná a szezont a WC-n kis túlzással. Pörögnek a meccsek, nincs lehetőség rotációra ott elöl. Messi, Griezmann és Fati nem nagyon tud pihenni, ez pedig nem jó. Nem játszik szép focit a Barca, a gólok sem jönnek, legalábbis nem olyan mennyiségben, mint vártuk a Setien-Valverde váltás után. Még a Levantét sem sikerült megtömni, sőt igazából az a mák, hogy a Levante egy gólon ragadt, hisz több ziccere is volt.

A Bilbao tudja, látja, hogy a Barca vékony jégen táncol. A kevésbé defenzív futballt játsszó Levante idegenben(!) közel állt a pontszerzéshez a Barcelona ellen. Azt meg tudjuk, hogy a katalánok idegenben sokkal gyámoltalanabbak, a Bilbao pedig egyike a legkellemetlenebb spanyol csapatoknak. Nem is szokott ízleni a Barcelonának az Athletic stílusa, a két csapat utolsó 5 meccsén nem volt olyan, hogy a gólok száma 2,5 felé kúszott.

A Blaugrana az utolsó két vendégjátékán gólt sem lőtt a baszk csapat ellen. A Bilbao is csak egyet, szóval ebből is látszik, hogy ez a két együttes elég szenvedős találkozókra képes, amikor találkozik. Fáradtak is, a Bilbao a Tenerife ellen hosszabbításos találkozót játszott az előző körben, a Getafét nem is tudta feltörni. A Barca meg a Levantét is képtelen volt kitömni, nem lenne meglepő még egy gól nélküli remi sem. Csalódni fog, aki gálameccset vár!

Címkék: sportfogadás, tipp,