Bietigheim - FTC: Illene visszavágni

2020-11-15
Egy hete a Fradi 35-24 arányban kapott ki hazai pályán a Bietigheim együttesétől. Óriási pofon, hatalmas csalódás, mit szépítsük. Menny és pokol, ilyen a Fradi idei BL-szezonja, és sosem tudhatjuk előre, épp melyik vár a csapatra.

Bietigheim - FTC

Női kézilabda - Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: FTC (DNB)

Unibet odds: 1,43

Kezdés: 2020.11.15. 14:00

 

 

Pár hete, amikor a vírus megtizedelte az FTC-t, elutazott az Esbjerghez, és közel 30.00-as szorzón nyert. Senki sem számított rá, aztán megtörtént a csoda. Múlt héten nagyjából mindenki arra számított, hogy az FTC nyer, gólkülönbséget javít, aztán kikapott 11 góllal.

Nem ez a Fradi legjobb éve eddig, ez a Covid alaposan bekavar, és legfurább hozománya ennek az egésznek, hogy rendívül hektikus lett az FTC. Egyszer csodás játékkal, nagy szívvel nyer, aztán rá 3 nap, és annak épp ellentétét látjuk. A sportfogadók rémálma lett a Fradi.

Viszont a szélsőségek akár kedvezőek is lehetnek, ha ráérzünk egy-egy meccsre.

Kisvárdán, bajnoki meccsen 38 gólt vágott az FTC, valami hasonlót szívesen látnánk most is. Hogy mi történt a múlt héten, az jó kérdés, a 2. félidős leolvadás az valami kegyetlen volt, 21 kapott góllal. Egy meccsre elég 21 kapott gól...

Elek Gábornak sem lehetett könnyű dolga, de egyénileg kellett feldolgozni ezt a kudarcot a lányoknak, amit amúgy csapatként hoztak össze. Tudjuk, hogy Lukácsot és Faluvégit Háfra és Schatzl is követi majd Győrbe, de amíg itt az FTC-ben játszanak, illene mindent megtenni a klubért. Őket is biztos megzavarta, hogy ez a pletyka, ami már lassan tény, megzavarta a fejeket. Azóta volt idő átbeszélni a dolgokat, volt egy jó meccs Kisvárdán, és mi a 11 gólos pofon ellenére is bízunk az FTC-ben.

Nyugodtan mondjuk ki, pocsék játékkal is dobott a Fradi 24 gólt, pedig Klujber és Kovacsics szórta csak meg magát. A szélsőink teljesen eltűntek, pedig a szélsők góljai rendre jönnek az FTC-nél, Háfra sem nagyon szólt hozzá, beállóból meg majdnem a konkrét nulla jött, és ez csak azért nem igaz, mert egyet azért lőtt az FTC onnan is... De ami tény, bőven maradt a Fradiban, és az is fix, hogy fűti a csajokat a visszavágás vágya. A Bietigheim pedig talán belekényelmesedik abba a 11 gólos győzelembe. Ha a védekezés összeáll, Janurik és Bíró lehúzza a rolót, akkor nyer az FTC. Nem 11 góllal, de egy 'sima' győzelem nem lenne meglepő, hiába az előző heti leolvdás.

Bár annyira szélsőséges lett az idei FTC, hogy mi még a 10+ gólos sikert sem zárjuk ki.

Címkék: sportfogadás, tipp,