Betis - FC Barcelona: Ismét porig éghetnek a katalánok

2020-02-09
Ismét rázós utazásra vállalkozik a Barcelona. A katalánok nincsenek jó formában, a Betis pedig rendre kettőzött erővel küzd ezeken a találkozókon.

Real Betis - FC Barcelona

LaLiga - Spanyolország

 

Online sportfogadás tipp: Betis +1 gól AH

Unibet odds: 1.55

Kezdés:  2020.02.09. 21:00

 

Nincs könnyű helyzetben a Barcelona, hisz az edzőváltás óta semmi sem javult, sőt minden rosszabb lett. Ha a katalán klubnál visszapörgethetnék az időt, visszapörgetnék. Mióta Setien megérkezett, még rosszabb a játék, még pocsékabb, és az eredmények sem jönnek. Legutóbb a Bilbao verte ki a Copa del Rey-ből a Barcát, és nem nagyon látni a fényt az alagút végén.

A Betis sem fut jó idényt. A katalánokhoz hasonlóan a spanyol kupából már kiesett, aztán a legutóbbi két bajnokiján sem ment a játék. A Getafe ellen zakó, az Eibar ellen egy iksz, nagyon kevés. A Betis a BL-be vágyott, aztán attól nagyon messze került. Pedig a keret erős, a mutatott játék viszont sokszor nem az. Nemhogy a BL-indulás, az EL-indulás sem túl valószínű egyelőre. Viszont egy bravúr nagy lökést adna tavaszra.

Mindettől függetlenül a Betis a Blaugrana ellen 100%-ot be fog adni, és mindegy, hanyadik helyen áll a tabellán, kieső vagy BL-indulás a cél, a Betis nekimegy a Barcának, és nem biztos, hogy nem veri meg. Tudniillik a katalánok védelméből Pique eltiltott, elöl pedig Dembélé és Suarez hiányzik, így Messi, Fati és Griezmann nem pihenhet. Márpedig nekik már Bilbaóban sem ment a foci...

A Betis otthon nem rossz, utolsó négy meccséből az Atletico ellenit veszítette el, de olyan csapatokat vert, mint a csúcsformát futó Sociedad, a Bilbao vagy a Valencia. A Benito Villamarinban egy csapat sem mehet biztosra, főleg nem az a Barcelona, amely csak szenved, és idegenben egyébként is gyámoltalan. Utolsó 3 idegenbeli bajnokiján 2 gólt legalább kapott a Barca, ha most is megkapja, aligha nyer. Messiéknél mostanában az is kérdés, hogy egyáltalán képesek-e gólt szerezni...

Címkék: sportfogadás, tipp,