Bayern München - Werder Bremen: Kijöhetnek a gödörből a Bőrgatyások

2019-12-13
A München a hétközi BL-meccsén elverte a tartalékos Tottenham csapatát, és 100%-os mérleggel zárta a csoportkört. A bajnokságban viszont zsinórban két zakója van, a Bréma pedig azon lesz, hogy jöjjön a harmadik.

Bayern München - Werder Bremen

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 felett

22Bet odds: 1,585

Kezdés:  2019.12.14. 15:30

 

A bajnokságot illetően a Bayern jelenleg nincs még csak EL-indulást jelentő helyen sem. Jó a rosszban, hogy a lemaradás még behozható, a BVB és a Lipcse is botladozott, a Gladbach pedig talán még nem nevezhető bajnokaspiránsnak, függetlenül a listavezető pozíciójától.

Ami a Münchent illeti, itt az ideje felkapaszkodni a tabellán, ehhez pedig ideálisabb ellenfelet választani sem lehetett volna a Brémánál. A Bőrnadrágosok 20 tétmeccs óta rendre elverik a Werdert, és nem fogadnánk arra, hogy szombaton nem jön a 21. Bayern-győzelem zsinórban a Bréma ellen.

Ami a Brémát illeti, nincs csúcsformában. A 14. forduló alatt begyűjtött 14 pont a 14. helyre elég. Kohfeldt csapata a kiesés ellen küzd, ráadásul Bittencourt, Pizarro, Kapino, Langkamp, Toprak, Sargent, Füllkrug, Bartels és Möhwald nem bevethető. A Bayernnél Süle és Hernandez a védelemből dőlt ki, de nincs Hummels és Martinez is eltiltott, szóval a Bayernben főleg a védelmet illetően akadnak problémák. Konkréten a belső védők elfogytak, Alaba és Pavard játszik majd a Neuer előtt Davies és Kimmich között. Koman pótolható, és a hétközi BL-meccsen pihenőt kapó Lewandowski is visszatérhet a kezdőbe.

A Werdernél a Pavlenka; Gebre Selasie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson; Eggestein, Bargfrede, Klaassen; Bittencourt, Osako, Rashica -féle kezdő valószínűsíthető. Itt azért nincsenek akkora bajok első ránézésre a védelemben, de a Bréma már 29 gólt kapott, ami elég soknak számít. Csak a Mainz és a két kieső, a Köln és a Paderborn kapott többet. Nehéz elképzelni, hogy egy motivált Bayern nem szedi ismét darabokra a Werdert. Ez a München már a tét nélküli Tottenham elleni találkozón is tövig nyomta a gázt, valószínűleg a brémai csapatot sem fogja kímélni. Gólt viszont a Bréma is találhat, ez a Bayern most nem sebezhetetlen, ráadásul a védelem közepén majad Alaba játszik, szóval a levegőben is sebezhetőbb lesz a bajor csapat.

Címkék: sportfogadás, tipp,