Atletico Madrid - Barcelona: Sérültek és fáradtak

2020-11-20
Folytatódik a klubfoci, folytatódik a LaLiga, méghozzá szombat este egy nem akármilyen meccsel. A bajnoki cím szempontjából nagyon fontos Atleti-Barca találkozót rendeznek, ahol a győzelemért vért kell majd izzadni, de talán még egy remiért is.

Atletico Madrid - FC Barcelona

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,65

Kezdés: 2020.11.21. 21:00

 

A válogatott meccsek miatt szünetelt a liga, ám most ismét a közepébe csapnak. A Barcelona és az Atleti egymással találkozik, szóval nincs itt 'felhozó meccs', lehet neki tolni izomból!

Ami a két együttest illeti, mindkét oldalon vannak Dél-amerikai játékosok, akik eléggé ki lehetnek facsarva, így a két edzőnek sincs könnyű dolga. Már csak azért sem, mert az európai játékosok zöme is válogatott, kevés a friss labdarúgó.

A hazai csapatnál Vrsaljko, Torreira, Herrera, Savic, Carrasco, Suarez, Costa és Vitolo bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel. A katalánoknál Fati hónapokra dőlt ki, egyelőre Busquets is sérült, de nem bevethető Araujó és Umtiti sem. Valamivel jobb a helyzet a katalánoknál, de Messi például nem kapott kedves fogadtatást a visszatérésnél, nem elég. hogy rengeteget utazott és játszott, Barcelonában a reptéren az adóhatóság várta... Messinek vélhetően tele van az a bizonyos... Egyébként sincs olyan sok kedve focizni, láthattuk korábban, hogy mennyire kedvetlen, hogy futni sem akarózik neki. Idén belövöldözi a büntetőket, de nagyjából ennyi.

Az Atletinél Simeone a legfrissebb csapatot küldi majd pályára, agresszív focival meg lehet törni a Barcát. Ez lesz a cél, hibára kényszeríteni a vendég együttest. Pique és Lenglet játékában benne van a hiba, és az idén jó formát mutató Joao Felix, valamint a Simeonénál gyakran támadóvá avanzsáló Llorente bizony zavarba hozhatja a katalánokat. De a Barcát sem kell félteni, hisz elég egy hazai hiba, egy vendég-villanás, máris ott a gól. A 'ticónak bár nem szokása otthon kikapni, a Barcelona azért meg szokta marni a Matracosokat.

Az utolsó 5 tétmeccsükből a Wandában 3 1-1-gyel ért véget, és született még két darab 1-2, azaz Barca-győzelem. Amiből viszont volt bőven, az a sárga lap, a tavalyi két meccsük 8-8 sárgát hozott, előtte lévő idényben is volt egy 9 lapos meccs, és egy 8 sárga lapot hozó találkozó. Szóval ha mostanában Atletico-Barcelona meccset rendeznek, ott biztos lesz gólváltás, és minimum 8 lap. Mi most inkább a gólokra tippelünk, hisz idén az Atleti egy szelíd csapat eddig, viszont a gólok azok jöhetnek, elvégre is a focit gólra, és nem lapokra játsszák.

Címkék: sportfogadás, tipp,