Aston Villa - West Ham United: Mike Dean-ben mindig bízhatunk

2019-09-16
Mike Dean a Premier League egyik legkiszámíthatóbb játékvezetője, a hétfő esti Aston Villa-WHU találkozón is az ő személyében bízunk.

Aston Villa - West Ham United

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,44

Kezdés:  2019.09.16. 21:00

 

Tény: Mike Dean utolsó 15 Premiership és Chamiponship meccsét nézve 14-szer minimum 4 lapot felmutatott. Szóval az általa vezetett 15 meccsből csak egy olyan volt, ahol nem osztott ki minimum négy sárga kártyát, de ott is felmutatott hármat. Viszont a szélsőségek nem jellemzik őt, a 4-6 lapját kiszórja, de a fölső szélsőségek sem jellemzőek rá.

Nem árulunk zsákba macskát, most is abban bízunk, hogy Dean spori kiosztja azt a minimum négy lapot, amit általában szokott.

A csapatokban is bízunk, mert azért okot kell adjanak a játékosok arra, hogy Dean a zsebéhez nyúljon. A West Ham például 2 sárgára van kalibrálva, három meccsen is két sárgát gyűjtött csapat szinten, egy alkalommal lehozta a bajnokiját idén egy lappal, de akkor Kavanagh vezetett, aki képes magát limitálni lapok terén.

Az újonc Aston Villa visszatérése után talán túlzottan tisztelte ellenfeleit, első két bajnokiját az 'új' idényben lehozta kapott lap nélkül. Ki is kapott mindkét találkozón, aztán Smith mester vélhetően kért egy kis keménységet a játékosaitól. Ez meg is hozta az első pontokat, 2-0-ra verte a Villa az Evertont, de begyűjtött két sárgát is. Meg is jött a Villa játékosainak kedve, a Palace elleni bajnokin már 6 sárgát és egy piros lapot is összeszedtek Smith játékosai. Trezeguét a kiállítás sorsára jutott, szóval az látszik, hogy keménységben már ott van a Villa, de ez nekünk csak jó.

A tippünk, hogy a Villa-WHU találkozón Dean játékvezető legalább négy lapot kioszt. Tényleg nem nagy elvárás ez tőle, hisz az a 3,5 over 15-ből 14-szer jött az általa fújt találkozókon. A Villa is felvette a PL-tempót, megfelelő keménységgel játszanak a srácok. Viszont kieső helyen a csapat, apait-anyait bele kell majd adni, de az ellenfél még fizikálisabb játékosokkal rendelkezik. Motiváció egyébként vendég-oldalon is van, hisz a Kalapácsosok győzelem esetén a dobogón találják magukat. Bár még csak az 5. fordulóban tartunk, azért az mindenképp jól néz ki.

Címkék: sportfogadás, tipp,