Arsenal - Leeds: 'Őrült' meccs lesz

2020-01-06
Hétfőre egy igazán élvezetesnek tűnő meccset hagytak az angolok az FA Kupából. Az Arsenal kezd magához térni Artetával a kispadon, a Leeds pedig igazi őrült meccsekre képes, Bielsa tuti kitalál valamit, hogy borsot törjön az Ágyúsok orra alá!

Arsenal - Leeds

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

22Bet odds: 1.82

Kezdés:  2020.01.06. 20:56

 

Az FA Kupa aktuális körének utolsó találkozójára Londonban kerül sor. Az Arsenal fogadja a Leeds Unitedet, olyan találkozónak tűnik, ahol nem nagyon lesz üresjárat.

Az Arsenal Artetával egész korrekt focit játszik. Már a Chelsea elleni találkozón is becsülettel küzdöttek, és vezettek is 1-0-ra, csak ugye Pawson spori 'elfelejtette' kiállítani azt a Jorghinhót, aki később főszereplő lett, és vezére a Chelsea fordításának. Az Ágyúsok em törtek meg, a következő bajnokin magabiztosan verték a Man. Unitedet. A PL-tabellán elfoglalt 10. hely még mindig csúnyán fest, de a mutatott játék bizakodásra ad okot!

A Leeds United vezeti a Chamiponship tabelláját, talán idén összejön a feljutás. Elsődleges cél a feljutás, de az is fix, hogy a Ledds az FA Kupát sem dobja el magától. A Leeds mestere az 'Őrült' becenévre hallgató Bielsa, akiről ezer sztori kering. Nála semmi sem átlagos, az edzésmódszerei, szokásai sem, azért oda idegrendszer kell játékosként, hogy Bielsát elviselje. Viszont ha a játékosok és a Loco megtalálják a közös hangot, akkor abból csodálatos dolgok születhetnek, mint pl. a Chamiponship bajnoki cím!

Bielsa nagyon őszinte futballt játszat a csapattal, pédául a Birmingham elleni 5-4-es győzelem is jelzi, hogy képes az adok kapokra. Bialsa focijához, a letámadáshoz kell, hogy a játéksok fizikálisan a toppon legyenek. Márpedig most ott vannak. Az Arsenal játékosai is rendben vannak fizikálisan, szóval itt komoly, lüktető tempóra számítunk. A. Taylor lesz a játékvezető, Angliában sok lapot osztó sporinak számít, tehát könnyen 'színes' találkozó lehet, röpködhetnek a sárga- és akár a piros lapok is.

Mi valamilyen 'gólos' opciót keresgettünk, de aztán megláttuk, hogy a 3,5 büntetőlap felett tippre 1,82-es szorzóval fizet a 22Bet, onnantól nem keresgettünk tovább. Anthony Taylor azért nem rest lapokkal fegyelmezni, és amilyen focit most az Arsenal játszik, meg amilyen focit Bielsa a csapatára erőltet, abból nagyon könnyen szikrázó meccs kerekedhet. Bielsa nyilatkozott olyat, hogy a Chamiponship a prioritás, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy az a 11, 12, 13 vagy 14 játékos, aki hétfőn pályára lép, ne tenné oda magát 100%-osan.

Taylor sporttárs utolsó 12 találkozójából 11 volt olyan, amikor a lapok száma 3,5 alatt maradt. Épp legutóbb a 'pool-Wolves-t hozta le egy sárgával, de ott a Wolverhampton nem erőltette a focit. Ez egy kupameccs, egy igazi csata két olyan csapattal, amely tovább akar jutni, lendületes, fizikális focira és kreativitásra egyaránt képes, ezt ötvözi, de ugyanakkor a játékosok azért eléggé fáradtak az ünnepek közötti hajtás miatt. Ehhez jön még Taylor személye, és egy nagyon baráti line a lapokra, nem mehetünk el mellette!

Címkék: sportfogadás, tipp,