Anglia - Svédország: A bronz is szépen csillog!

2019-07-06
Szombaton rendezik a 2019-es női foci-vb bronzmeccsét. Anglia 2015-ben harmadik lett, most ismét dobogóra állhat. Ezúttal a svédek akadályozhatják meg White-ékat, hogy a harmadik helyen végezzenek.

Anglia - Svédország

FIFA Women's World Cup - 3. helyért

 

Online sportfogadás tipp:  Svéd büntetőlapok száma 1,5 felett

Unibet odds: 2.75

Kezdés: szombat, 17:00

 

Anglia focija a csúcson, klub és válogatott szinten is. A felnőtt férfi válogatott remek vb-t hozott Oroszországban. Az angol utánpótlás csapatok szárnyalnak egy-két kisiklástól eltekintve, klub szinten pedig talán sosem volt ilyen magasságban az angol foci. Női szinten is remek csapatuk van, négy éve bronzérmet nyert Anglia, és most is ott van a világ 4 legjobbja között.

Svédország tradícionálisan erős, mindig is erősnek számított női fronton. Így van ez most is, nem véletlenül kerültek be a top4-be Asllaniék. Az elődöntőben is sokáig mezőnyben dominálták Hollandiát, viszont hiába voltak jobbak mezőnyben, gólelőnyt nem harcoltak ki, és a meccs második fele inkább a narancs-mezeseké volt. A hosszabbításban Groenen egy távoli lökete beakadt a jobb alsóba, azzal a góllal nyertek a hollandok.

Ami a két elődöntőt illeti, Anglia és Svédország is keményen küzdött. Ezt lehet nyugodtan szó szerint érteni, az angol csapat a kiállítást sem úszta meg, három sárga lap mellett egy piros is felvillant. Viszont az USA játékosai is kaptak két sárgát, szóval a vb egyik legtöbb lapot hozó találkozója volt az.

Svédország pedig nagyon szerencsés volt, hogy a hollandok elleni ütközetet komolyabb lapeső nélkül lehozta, a kanadai játékvezető-hölgy partner volt a keménységben. Viszont a svédek azért sokszor a határon mozogtak, lett volna játékvezető, aki 3-4 lapot is ad a svédeknek, és nem is lett volna túlzás.

Ma egy orosz hölgy fújja a sípot, aki nemzetközi, válogatottaknak vezetett meccsen 14 találkozót tudhat maga mögött zsinórban, amikor legalább 2 lapot kiosztott. A mi tippünk, hogy ez most sem lesz másként, ha a svédek megint olyan keményen játszanak, akkor 2 lap alatt nem ússzák meg.

Címkék: sportfogadás, tipp,