Anglia - Koszovó: Ha Anglia, akkor büntetők

2019-09-10
Anglia magabiztosan hozza a meccseit, Koszovó sem állhat a háromoroszlános henger útjába.

Anglia - Koszovó

Labdarúgás, Eb-selejtező

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető a meccsen

Unibet odds: 2.60

Kezdés:  2019.09.10. 20:45

 

Az angol válogatott hibátlan az A csoportban, félgőzzel, magabiztosan hozza a meccseit. Montenegró és Anglia 5-5 gólt kapott, Bulgária megúszta néggyel, de hétvégén a Wembleyben tényleg maximum félgőzzel játszott a válogatott. Koszovó ellen sem valószínű, hogy a maximumot hozzák Kane-ék, hisz hétvégén már válogatott meccsek, de azért 3-4 gólt így is vághatnak a hazaiak.

Felix Zwayer lesz a mérkőzés játékvezetője, neki jut a megtisztelő feladat, hogy befújjon legalább egy büntetőt. Vélhetően ok lesz rá, az angol válogatott ugyanis tele van olyan játékossal, akik rendre kiharcolják a büntetőket. Kane ebben a tekintetben világklasszis, illetve ebben is. Aztán ott van Sterling, Rashford, Lingard és Sancho. Lingard sérült, Rashford vélhetően Koszovó ellen pihen, így a BVB sztárja, Sancho kezdhet. Ha ő és Sterling lesz ott Kane mellett, nem valószínű, hogy Anglia ezt a meccset kapott büntető nélkül lehozza.

Anglia harcolt ki büntetőt a csehek ellen, aztán legutóbb szintén hazai pályán kettőt is összehozott a bolgárok ellen, (ahogy azt megtippeltük mi is: http://www.fortunaweb.hu/hu/Anglia_-_Bulgaria__Komoly_KO-ba_nezhet_bele_Bulgaria_403?bind_id=437&bind_info=page). Nem is a véletlen műve ez, ezek a világsztárok, Kane, aztán a gyorslábúak, Sterling, Sancho, Rashford még akkor is őrületbe kergetik a védőket, ha a válogatott tényleg 60-70%-on pörög. A csehek és a bolgárok sem tudták szabályok adta keretek között féken tartani az angol támadókat, a mi tippünk, hogy nem lesz ez másként most sem. Koszovó egyébként e meccset megelőzően 2. a csoportban, szóval akár rangadóról is beszélhetnénk, de Anglia olyan szinten kimagaslik, hogy itt Kane-ék mellett a csoportban csak egy hely kiadó, ami Eb-főtáblát érhet.

Nem mellesleg a koszovóiak hétvégén a csehek ellen játszottak egy mentálisan megterhelő találkozót, amit 2-1 arányban behúztak, de valószínűleg jól el is fáradtak abban az ütközetben.

Címkék: sportfogadás, tipp,