Ajax - Valencia: Tadic-ék vagy Parejóék nevetnek a végén?

2019-12-09
Ha a Chelsea a papírformának megfelelően veri a már biztosan kieső Lille-t, akkor az Ajax-Valencia meccs vesztese kiesik. Az Amszterdamnak elég a remi is, a Valencián vélhetően egyedül a győzelem segít

Ajax - Valencia

Online sportfogadás tipp: Sárga lapok száma 4,5 felett

22Bet odds: 1.80

Kezdés:  2019.12.10. 21:00

 

Valószínű, hogy az Ajax és a Valencia is azzal számol, hogy a csoport másik meccsén a Chelsea érvényesíti a papírformát, és megveri a Lille-t Ezzel a londoniak tovább is lépnek, a másik kiadó helyért pedig az Ajax és a Valencia ki-ki meccsen küzd meg egymással.

Az Ajaxnak elég a döntetlen, ha a Chelsea nyer, akkor a Valencia csak győzelemmel mehet tovább.

Igazi ki-ki meccs, azért lesz élvezetes 90 perc ez, mert minden pillanatban legalább az egyik félnek menni kell majd előre. Az Amszterdam a Willem II elleni bajnokin tartalékolt, legalábbis ami az erőt illeti, mert a kezdő elég acélos volt ott is. Ám a fejekben már biztosan a Valencia elleni találkozó járt.

A Túria-parti társaság viszont győzelemmel hangolt, derbit nyert a Levante ellen. A 4-2-es siker kellő önbizalmat adhat Parejóéknak, ráadásul 2-0-ás hátrányból fordítottak a Denevéresek, és nyertek 4-2-re.

Kedden Clément Turpin fújja a meccset Amszterdamban, könnyű dolga aligha lesz. Az UEFA már-már furán sűrűn küldi Ajax-meccsekre, ha ezt a mostanit is számítjuk, utolsó 10 BL-mérkőzéséből 4-szer volt az egyik főszereplő az amszterdami együttes. Az előző idényben a csoportmeccsek 6. körében az Ajax-Bayern meccsen is Turpin működött közre, mozgalmas mérkőzésen (3-3) a gólok mellett a lapok is potyogtak. Született hat gól, egy-egy belőtt büntető, egy-egy piros lap, meg úgy mellékesen 5 sárga. Turpinre most sem vár könnyű összecsapás. Az Ajax nem durva csapat, de amikor ekkora a tét, simán begyűjthetnek Tadic-ék is 3-4 lapot. A Valencia szintén elsősorban a focira szokott koncentrálni, de itt a továbbjutás a tét. Súlyos euró milliókról van szó, pár sárga kártya ilyen volumenű meccsen szinte kötelező.

Hazai oldalon Neres nem léphet pályára, a vendégeknél Piccini, Guedes és Lee Kang In nem játszhat, de kérdéses Cilessen kapus játéka is, aki hétvégén a derbin még az első félidőben kért cserét. Garay piros lap miatt hagyja ki a sorsdöntő találkozót, szóval ilyen téren az Ajax jobban áll, és a hazai pálya is az övé. Ami pedig a tippünket, a lapokat illeti, egy ilyen összecsapáson mindenki veszélyeztetett. Apait-anyait beleadnak majd a játékosok, többen túlpörögnek majd Lehet itt összeszólalkozás dupla sárgáért, időhúzás, vagy akár túlzott gólöröm is. Öt sárga lap nem számít soknak, 1,80-as szorzóért ez a tipp egész jónak tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,