6,3 milliárdot nyert egy játékos egy online kaszinóban

2021-04-21
A Microgaming WowPot elnevezésű játéka hozta meg egy brit játékos számára a szerencsét a 32Red online kaszinójában.

 

Április 14-én egy brit játékos 0,8 fontos téttel kaparintotta meg a Book of Atem: WowPot 17,5 millió eurós jackpotját. A játékos így egyike lett annak a 93 játékosnak, akik a Microgaming progresszív hálózatának köszönhetően lettek euró-milliomosok, mely eddig összesen több mint 1,3 milliárd eurónyi nyereményt fizetett ki a játékosoknak.

 

Azon kívül, hogy ez az eddigi legnagyobb WowPot jackpot - mely elhomályosítja az eddigi rekordert, a 2021 márciusi 1,12 millió eurós Sisters of Oz: WowPot nyereményt - egyben ez a harmadik legnagyobb jackpot a Microgaming progresszív hálózatának történetében. A nyereményt a hálózat játékszabályának megfelelően egy összegben fizették ki a szerencsés nyertesnek.

 

 

Az egyiptomi témájú Book of Atem: WowPot játékot 2020 szeptemberében dobták piacra, a WowPot hálózat második tagjaként. Azóta összesen 23 millió eurónyi nyereményt fizetett ki a játékosoknak, az eddigi legnagyobb főnyereménye egy 2021 márciusi 998 ezer eurós jackpot volt.

 

Minden idők eddigi legnagyobb online kaszinó jackpotját is a Microgaming egyik játékának köszönheti a világ: a Mega Moolah elnevezésű játékon 2018. szeptember 28-én egy szerencsés játékos 21,7 millió dollárt, azaz akkori értéken úgy 6,2 milliárd forintot nyert.